Skip to main content

Posts

Featured

Ibu dan anak anjing berjaya diselamatkan dari dimakan

Alhamdulillah...Dah lama betul PH berehat dari blog...Banyak update cerita ceriti di FB Kakimotong Fan Club jer....Sebenarnya blog Kakimotong ni tak boleh bukak sebab ada orang merepot entahape2....Mungkin sebab dengki kot...Entah la, bukannya ada gambar tak senonoh pun kat dalam ni...Fitnah pun takde...hmm bese ler manusia ni...Ade ler tu yang tak puas hati....
Untuk dijadikan kisah pada entri kali ini, PH ingin berkongsi dengan kalian semua mengenai kisah ibu dan anak anjing yang terselamat dari dimakan oleh segelintir manusia durjana, juga merupakan pendatang asing...Samada mereka mempunyai permit atau tidak, itu tidak dapat dipastikan..

Kisah bermula apabila PH menerima satu mesej dari seorang sahabat PH di Sabah yang juga merupakan seorang aktivis haiwan tegar iaitu Prince Khaleed....NGO yang dianggotainya sering menerima aduan dari penduduk setempat terdapat kes-kes memakan anjing yang semakin berleluasa...Dikatakan individu yang melakukannya terdiri dari suku kaum dari Timor Indo…

Latest Posts

Beginikah Kesudahan Nasib Anak Kucing Yang Digilis Kenderaan?

Ular berbisa kena 'buli' dengan kanak-kanak ( Video )

Boboi tewas dibelit ular sawa

60 kambing mati akibat racun tikus

Krishnan - 'Ini bukan tuntutan agama Hindu. Ini lebih kepada AMALAN atau BUDAYA SETEMPAT'

'Kekejaman haiwan' undang malapetaka di Nepal?

Rumah dipecah masuk - Kucing dan arnab turut mati diracun ( 6 gambar )

Salam Terakhir Dari Si Boboy Buat Semua