KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Kucing Dikerat Keempat-Empat Kakinya..

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, April 18, 2012

Kucing Dikerat Keempat-Empat Kakinya..

Posted by Papa Hero | Wednesday, April 18, 2012 | Category: , |

PH terkejut apabila terbaca posting dari salah seorang rakan Kakimotong Fan Club yang menyiarkan gambar pergelangan kaki seekor kucing telah dikerat oleh seorang manusia yang amat keji hatinya...Setelah melihat ke arah matanya, PH hampir menangis apabila mengenangkan nasib kucing ini yang tidak ubah seperti apa yang berlaku terhadap Hero...Lebih menyedihkan lagi apabila PH diberita bahawa pergelangan kakinya telah dipotong KESEMUANYA sekali....Puncanya ialah kucing ini dikatakan telah mencuri seekor ikan, hampir serupa kisahnya dengan Hero...Orang yang tidak berperikemanusiaan ini juga layak digelarkan PENJENAYAH....

Kucing yang tidak mengenal erti apa itu dunia telah dihukum hudud oleh tangan-tangan manusia yang amat kejam...Apakah orang-orang sebegini lupa akan balasannya di hari pembalasan kelak....???

PH cukup kesal perkara yang tidak bertamadun seperti ini masih berlaku pada zaman sekarang hanya kerana menurutkan nafsu amarah....Ingatlah, setiap apa yang kita lakukan pasti akan mendapat pembalasan yang setimpal...Karma sentiasa membayangi kita...


Nota PH : 
PH dah hantarkan gambar ini ke seorang rakan PH di mana beliau akan melakukan penyiasatan siapakah punya angkara semua ini...PH teringin sangat nak tengok muka penjenayah haiwan ini....

Comments
14 Comments

Currently have 14 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. Adoi...x sanggup nk tgk...YA ALLAH..keciannya dia...semoga PH dpt mengenal pasti siapa pelakunya dan semoga pelakunya dpt balasan yg setimpal....

  2. sayu & pilu hati ni bila tgk mata kucing ni..sedih, sakitnya dia, betapa hinanya manusia yg memperlakukan si comel ni hanya kerana seekor kucing..

  3. ish kesiannya kucing tu. kenapa kejam sgt penjenayah tu buat mcm tu ek? tak berhati perut betol..

  4. anak kucing je pun..napelah dia sanggup buat camtu..

    dahlah comel kucing tu..

  5. kesian giler...napelaa ade manusia gitu skali....kucing tu binatang kesukaan Nabi Muhammad S.A.W.. malah salah satu makhluk ALlah juga.

  6. Kejam nye wei, kucing aku ekor kena ptg

    tp skrg dia paling kami 1 family syg sebb dia comel tomey
    dia lah Cinonet

  7. Kejam nye wei, kucing aku ekor kena ptg

    tp skrg dia paling kami 1 family syg sebb dia comel tomey
    dia lah Cinonet

  8. Kejam nye wei, kucing aku ekor kena ptg

    tp skrg dia paling kami 1 family syg sebb dia comel tomey
    dia lah Cinonet

  9. PH,mcm mana kisah ank kucing ni skrg?

  10. Kejamnya..klau la aku nmpk si pelaku ni tgh potong kaki kucing ni mmg aku tumbuk terajang sampai lembik

  11. Kesian n kejam.walau Bkn peminat fanatik kucing..tp simpati ttp ada.hukuman stimpal kerat je kaki tgn org tu..huh..

  12. Bongok juga manusia 2 .., xda hti prut btol , . Kejam x b'tmpt btol..

  13. Salam...PH, apa berita daripada kucing ni?Adakah dier dapat diselamatkan?

  14. Jahat gile manusia 2..


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails