KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Keputusan Pertandingan Fotogedik Si Comel Anda ( Januari dan Februari 2011 )

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, February 16, 2011

Keputusan Pertandingan Fotogedik Si Comel Anda ( Januari dan Februari 2011 )

Baru-baru ni, salah seorang Admin KMFC iaitu Cik Nerq Suzana yang gojes telah membuat kiraan pemenang2..kesian dia kira sorang2..alahai sori la Nerq...PH banyak tertinggal keretapi...sibuk dengan kerja...Anyway, jutaan terima kasih buat beliau kerana berjaya menjayakan 
Pertandingan Fotogedik Si Comel Anda (Jan & Feb 2011)  
yang bertemakan Tahun Baru Cina...Gambar Iyo dan yang lain-lain PH upload last skali...kalau tak yang lain takde chan nak menang...gyahahahahah....


Sebelum diumumkan senarai pemenang, berikut adalah gambar2 gedik dari si comel kepunyaan Admin2 KMFC...

Ini adalah Si Comel memang suka menyampuk tak kira masa dan tempat...


Pak Tam memang cool & steady..tunggu masa nak masuk Jawi jer ni...


Iyo kenyang makan limau pastu tido....heheh


Si Jebat Cullen dapat banyak ang pow kosong dari tuannya, Cik Nerq Diva Yang Gojes...


Yang ni Tijani, si comel milik Kak Sunyi, salah seorang Admin KMFC...dalam banyak2 admin, dia yang paling banyak kucing..ni link foto kucing2 beliau..KLIK SINI


Berikut adalah pemenang-pemenang Pertandingan Fotogedik Si Comel Anda ( Jan & Feb 2011 ) yang bertemakan semangat Tahun Baru Cina..

Tempat Pertama 

Nama Kucing : Xing Yun
Pemilik : Adia Umi-e


Tempat Kedua

Nama Kucing : Torek
Pemilik : Gringgo Pacinggo


Tempat Ketiga 

Nama Kucing : Omok


Tempat Keempat 

Nama Kucing : Baby


Tempat Kelima

Nama Kucing : Didie
Pemilik : Farahliza Isa


Tempat Keenam

Nama Kucing : Obi One Kenobi 
Pemilik : Gt Hans


Tahniah buat semua pemenang..Peserta yang tidak berjaya, anggaplah ini permulaan untuk anda berjaya di peraduan yang seterusnya...Sekalung penghargaan sekali lagi buat Cik Nerq kerana berjaya mengaturkan peraduan ini dengan sukses...!!!


Yuran yang diterima akan disimpan ke dalam dana KMFC untuk kegunaan si comel yang memerlukan...

Hadiah akan diberi oleh Kak Sunyi...Custom Made lagi tu...

P/S :

Dalam pada kita bergembira dengan anak2 bulus kita pada hari ini, janganlah kita lupa pada anak2 bulus yang tidak bernasib baik...kesian kat mereka...

Kucing bulu panjang nih (persian kata doc) ditinggalkan oleh owner kat clinik lebih 6-7 bulan lepas. sejak tu dia duk je lam cage kat clinic kat ampang nih. doc tu tak sampai hati nak tidokan so mintak bb tanye if ade sesape nak adopt. kalu sesiapa berminat, if dapat tumpangkan sementara pun allhamdullilah. kesian dia terkurung ja.. ~~ Bbpie AF



Kucing jalanan ni kurus kering...kesian betul...



Apalagi...!!! Jom kita berbakti pada mereka...!!! Didik anak kita supaya menyayangi haiwan terbiar...



Enhanced by Zemanta

Comments
12 Comments

Currently have 12 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. kocing parsi tu jantan ke tina?
    kalo jantan nak bole?

  2. Suka entri ni.. ;)
    Thanks PH!

  3. suka kucing pacinggo tu..cute..comel la kaler oren//

  4. Tahniah pada semua pemenang.
    T/kasih byk2 pd admin KFC opps sori KMFC Nerq,SS,PH,MH dll. Well done, dear...

  5. hahaha...kiut laaa semua kuicng² tu PH..kacang tak sempat nak join pertandingan...
    Macam pH gak...busy sampai tertinggal ketapi...eekekek...^^'

  6. tahniah kepada semua pemenang.
    penyertaan sungguh memberansangkan.
    tahniah lagi skalie.

  7. tahniah! semuanya comel comel belaka

  8. salam, mcm mana nak adopt kucing persian oren tu?

  9. tahniah kpd si pemenang2...haha

  10. really love your blog...esp.all the cutie cats here...

  11. kucing persian oren tu da di adopt blom?
    mcm blh je nk jagakn..sian dia nk ditidurkn tak psl2.. =(


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails