KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Kucing Jalanan Pun Ada Yang Macho...Macam Mamat Kelabu Asap Nih

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Friday, February 11, 2011

Kucing Jalanan Pun Ada Yang Macho...Macam Mamat Kelabu Asap Nih

Posted by Papa Hero | Friday, February 11, 2011 | Category: , , , , |

Comel betul mamat ni...warna kelabu asap lori hantu...baru lepas makan agaknya....Kucing ni adalah kucing kantin tempat PH bekerja...masa tengah minum, PH tengok mamat ni sedang asyik jilat perut gendutnya...Pastu masa PH nak snap gambar dia, boleh plak dia posing tu....alahai bijak betul....

Macho betul mamat ni..kalau bertuan, mesti 10 kali lebih macho..Okla tu dari hancur..


Oklah bro kelabu asap, papa nak masuk kerja balik...


Tengokla mamat ni buat muka mengada-ngada...


P/S :
Kucing jalanan ni kadang2 lebih mengada dari kucing rumah...he he he 

PH lama tak update blog atas sebab2 yang tertentu...kalau nak tau sebabnya, tanyala MH..PH hanya skodeng FB KMFC jer buat masa ni.... 


Comments
11 Comments

Currently have 11 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. Memang banyak kucing2 jalanan yang cantik2... Kesian mereka, disebabkan tak ada perasaan kasih yang mendalam, mereka dibuang :((

  2. mengada2 lebih sbb kurang kasih sayang kot..hehe

  3. mmg kacak!!cam abu kat rumah nih hensem gile!bila datang umah manja over abes..tuh la amad asyik nak gaduh je bila nampak abu nih..kekekeke

  4. hahahaha...comel la PH...memang kucing kantin ni walau tak terjaga dia tetap machos chachossss...^^'

  5. untung la die org kantin xhalau die..
    huhu

  6. comel la kucing ni...cntik kaler die..
    br2 ni ade kucing kt kampus sye,rse2 org buang die.kesian sgt.ke hulu ke hilir mintak belas kasihan kt org tp x rmai yg peduli.sye g bli ikan goreng kt kafe tp last2 x jmpe kucing 2.juz tkot makcik cleaner halau die..
    kesian gler..smpai skang sye still tercarik2 kucing 2..

  7. cantik mata dia...

    pd saya tak kira kalau nama kucing tu mmg comel-comel belaka :)

  8. hahaha.gmbr prtama tu tgk mnyeramkan..hehe
    yg ke2 tu cumel

  9. mata yg menawan.. seksi gitu.. hik hik

  10. pandai lak posing tu..kucing akak kat rumah ni..kalau nak ambik gambar..mmg susah..asal kita klik jer..dia pusing..

  11. Alahai... kucing jalanan pon ada hati perasaan.. saya pon pencinta kucing!


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails