KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Sudah2la Marah Anak-Anak Bulus Yang Pecahkan Pasu...Takder Maknanyer...

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Saturday, February 12, 2011

Sudah2la Marah Anak-Anak Bulus Yang Pecahkan Pasu...Takder Maknanyer...

Posted by Papa Hero | Saturday, February 12, 2011 | Category: , , , |

Pecah pasu, pecah pinggan mangkuk, pecah cermin, pecah jamban adalah senario biasa kalau nak bela kucing...sekurang-kurangnya sekali seumur anda pasti mengalami pengalaman sebegini...kalau takde yang pecah, kucing anda tu memang kurang macho...sedangkan Hero pun pernah 'ter'pecahkan pinggan dan cawan, patah lagi Si jebat...gitu ke Cik Nerq...? he he he ...

Biasa la tu..itu adalah petanda baik..Ianya perlu dilihat dari sudut positif...ini maknanya kucing-kucing anda sihat dan aktif bersukan...lumba lari, lompat kijang, lompat jauh, lompat tinggi dan sebagainya...kita pun turut aktif sekali..angkat berat ( angkat serpihan ) dan main golf ( sapu serpihan kaca dan kaut taik kucing pakai scoope )

Ini adalah tanda-tanda Pak Tam telah sihat sepenuhnya..dia telah melakukan aktiviti lompat kijang...


dan Mama Hero telah melakukan aktiviti angkat berat..barula sihat tubuh badan...


Ditambah lagi dengan kehadiran si tecit ni sebagai pembantu ...nak tolong angkat berat sekali tapi tak larat..last2 dia menyemak jer...macam dia jer yang boleh bersukan padahal tak cukup umur nak masuk olimpik lagi tu...


Macam-macam la korang ni...buatlah apa korang nak buat, tapi jangan pecahkan cermin kereta udah ler...huk huk huk


Dah la bersalah, pura-pura tak bersalah...Anti-Climax betul ( potong stim )


Yang ni acara snooker....tonggek sana sini...


Sudah-sudah la tu marah anak2 bulus yang pecahkan pinggan mangkuk dan pasu...takde maknanye..bukan dia paham pun...Layankan ajer...mesti sejuk balik hati tu...Buang yang pecah, amik yang tak pecah...takpun beli baru jer..kalau pasu tu import dari luar negara pun takde maknanya...manusia juga yang buat pasu tu...nama jer Made in Paris tapi entah-entah tangan Bangla juga yang membuatnya...Semua ni strategi pemasaran untuk jimat kos... Takde apa yang nak dibangga..semuanya harta dunia...sedangkan anak2 bulus ni adalah harta kita di akhirat nanti...kalau cerdik, nak pilih yang mana...? Pasu ke anak bulus...?he he 


P/S :
Layankan ajer anak-anak bulus ni....Baik untuk kesihatan

Comments
7 Comments

Currently have 7 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. Tul tu, itu tanda kucing sehat dan ceria. Klw monyok jer, lagi tak best. Takder interaksi.. Pak Tam jgn nakal2 lagi...

  2. pak tam !!! nakal nye kau !! huhuhu .
    can't wait to see them . masa oh masa mana masa nii .

  3. ahaksss...jangan kan cakap umah PH, umah kacang pon dah abis segala lampu, pasu, remote control dan segala apa yang boleh dorang capai dibuatnye main...Allah aii...biarkan sahaje..marah pon tak gune sebab dorang bukanlah paham pon...lagi sayang ada laa...ekekekek...^^'

  4. hahahaha..
    :D

    noty paktam ni..

  5. Hero mcm nak ckp.... ASTARGHFIRULLAHAL'ZIM bebudak... aku lama duk sini pon tak jadi mcm nih.... mata hero penuh dengan sinaran laser.... huahuahuahua - aisyah

  6. klu lar ila boleyh bela kucing lg...;(

  7. Mak aihh. Klau dah pecah jamban tu elok bwk gi periksa . Ntah2 anak rimau.


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails