KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Pak Tam, The Brother Love....

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, December 8, 2010

Pak Tam, The Brother Love....

Posted by Papa Hero | Wednesday, December 8, 2010 | Category: , , |

Dah lama PH tak buat entri pasal Pak Tam..Dulu glemer kejap pastu tenggelam balik...apa taknya, semenjak Pak Tam dah melangkah ke alam dewasa, dia selalu merayap entah ke mana....tapi dia merayau pun tak jauh.....selalu PH nampak dia kena kejar dengan Max...mencicit lari...adehhhh...

Ni closed up photoshoot Pak Tam...Tataplah lobang hidungnya puas-puas...

Lobang idong mu tatap menjadi pojaan hatiqu....


Lepas lampu flash menyala, mata dia terbukak sket....


Saja PH nak tunjuk paw dia tu...besar saje tapi penakut....bukan ape, Pak Tam ni pencinta keamanan...Dia tak suka gaduh-gaduh...Dia ni sejak akhir-akhir ni Pak Tam dah jadi Brother Love....Jiwang Stainless ( tahan karat )...


Di antara portfolio Pak Tam, pernah cuba nak bertenggek kat Mak Tam baru-baru ni tapi last2 kena pelempang sulung....adeehhh...Mak Tam tu janda tau....ko jangan men2 dengan dia tu...hu hu hu


Lepas tu bengang agaknya kena sakat, dia tido atas tikar buluh.....PH terus snap gambar dia bertalu-talu....


Terus dia tukar port kat atas lantai plak....tengah syok2 snap gambar, si tecit ni plak menumpang ngendeng kat Brother Love ni...

macam lambang Puma dengan anak angkatnya....


P/S :

posing menarik dari kucing ni....


Lihatlah gigi ku, tajamkan...??? ( Idong dia macam takde lubang...heheh )



pemilik kucing ni : Naqhwan Nur Hidayah 

( sumber dari Facebook beliau )



Comments
6 Comments

Currently have 6 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. PH!!! si comel 2 membuatkan sy nak geget die lah! comel giler..
    tumpang bermanja dgn uncle tam ngn uncle Hero
    heeeeeeeee

  2. paktam comel la jd puma..hahahah

  3. pak tam2.
    lobang idungmu tetap menjadi pojaan atie ku.

  4. comel la gmbr pak tam ngan si tecit tuh, sooo shuwittt!

    pak tam ailebiuuuu....

  5. suke tgk gmbar yg mcm puma tu...cumilllll


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails