KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Apabila Pembaca Blog Bertemu Blogger

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Thursday, March 31, 2011

Apabila Pembaca Blog Bertemu Blogger

Posted by Papa Hero | Thursday, March 31, 2011 | Category: , , |

Pada tanggal 20 Mac 2011 yang lepas, rumah PH dikunjungi oleh salah seorang rakan Facebook yakni merangkap fan KMFC...Beliau adalah Cik Wawa a.k.a Neuro Shawazni ( nama Facebook ) dan Saudara Faizul...Mereka datang dari Kuala Lumpur...Terima kasih sekalung penghargaan buat mereka kerana sanggup datang dari jauh untuk bertemu dengan Hero...

terima kasih yer Cik Wawa...

Dah lama Cik Wawa menyimpan hasrat untuk bertemu dengan Hero tetapi atas faktor kesibukan tugas, hajatnya tertunda beberapa kali...


Saudara Faizul seorang yang cool & steady...Raut wajahnya tenang jer...he he ...kembang la tu...adehhh


Iyo seolah-olah tahu yang dia akan dikunjungi oleh seseorang...Dia tak banyak ragam...turut jer apa yang orang buat kat dia...


Inilah Blackie Chan, tak habis-habis suka menyakat Cik Wawa...Rambu-rambu tudung habis*digegetnya...Bila PH nak snap gambar, dia jelir lidah plak...tak *cenonoh betul...


Bergambar kenangan sebelum pulang...


P/S :
Selagi Hero masih ada hayat, masih ada kesempatan untuk berjumpa dengannya..Anda akan dapat rasai aura ketabahan bila mengusap dahinya...

Cik Wawa, keropok tu sedap ler...he he 

*digeget = digigit
*cenonoh = senonoh
Enhanced by Zemanta

Comments
5 Comments

Currently have 5 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. Makcik saya kat kampung pun teringin sgt nak jumpa hero. Kalau dia dtg KL ni boleh la bawak pegi lawat hero..

  2. awlaaa tak sangka PH buat entry khas utk wawa . mekasih banyak2 . huhu . kopok sedap ye . nanti boleh kirim lagi ye wawa balik kelate april ni .

    anyway , si faizul tu perasantan je lebih . nyampah ! hahah .

    blacky omelll !! i mish yu . yu memang nakal ngan ai . takpa ai suka yu .

  3. wawa : Ni la nama dia surprise factor...he he

    TLLS : kalau nak dtg, pm inbox ph dulu yer..

  4. sy nampak bontot eckie!

  5. he he ..ye la..ph pun x perasan


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails