KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Wa Tatau Lu Punya Nama Longkang..Soli Arrr...!!!

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Friday, March 25, 2011

Wa Tatau Lu Punya Nama Longkang..Soli Arrr...!!!

Posted by Papa Hero | Friday, March 25, 2011 | Category: , , , , |

Assalamualaikum semua dan selamat bersua kembali. Ingatkan nak rehat, tapi sejak beberapa hari ni PH rasa tak sedap badan dan hidung sebab terbau busuk...Rasa macam nak lempang orang pun ada. Tapi nak lempang orang tu, orang tu nun kat Johor sinun. Nak bagi Sniper kang, kesian pulak...Kira baik la aku tak target kat perut kau yang muncit dan ada selulit tu...

Aku tahu gambar kat bawah ni adalah kau...Kau telah transform menjadi lelaki gomok pada waktu-waktu tertentu...Siang kau jadi lelaki gomok gedempol yang suka mengutuk orang, malam plak kau jadi perempuan kaya...Sebab tu la kau kaya dan gomok + kaya dengan selulit sebab siang kau dapat duit yang banyak bila kutuk orang...Dah la manusia kau kutuk, binatang yang takde kena mengena dalam ini felem pun kau hina sekali...ish ish ish...ada ke patut? Patut ke? Ke tak patut? Patut ke tak nih?


PH tak marah dengan "Cik Longkang yang menyamar lelaki gedempol" ni...PH cuma kesian sangat dengan mentaliti dia....Cuba tengok baik-baik gambar anjing kat bawah ni....Serupa ke dengan kau? Opkos tak serupa sebab kau gomok dan penternak selulit...Si Susie ni plak slim dan ramping..cuma nenen dia jer yang tettttt....Tapi takper, itu boleh adjust...Sapu Lumiglow ok la tu nanti...Kalau untuk kau, sapu jer krim peramping halia yang panas tu...


Puppy kat belakang rumah PH tak tahu kewujudan kau....PH pun tak tahu yang kau tu wujud sebagai penternak selulit sehinggalah kau muncul...Patutla dari minggu lepas lagi PH ada terbau busuk yaa amat....Rupa2nya, ada bau longkang nak masuk....Wangi lagi bau puppy ni....


Saudari Longkang punya ada macam ni tak? Kalau ada, baguslah....Kalau puppy ni dahaga, boleh juga dia numpang kat kau....tapi bukan nenen kat situ, nenen kat selulit kau...Maaflah kalau kau terasa....Kalau terasa jugak, maknanya kau memang ada selulit...So, apa kata ko jangan baca ayat yang seterusnya sebab nanti selulit kau boleh pecah...


jangan sampai puppy2 ni kerjakan awak macam ni plak...adeehhh....


Tengok macamana puppy ni gelojoh nak makan....Kau tak gelojoh kan...? Aku tau kau gemuk, so makan pun pelan2 jer...kontol ayu....


Berikut adalah antara aduan-aduan rakyat yang PH terima...

"Hey You...!!! Whassup Dude...? You know me? I don't know you...Waitt...!!! Hang on...!!! I know you...!!! You are the bau longkang isn't it?"


Si Bear ni memang besar kepala dari badan....Heran PH...hmmm...sekurang-kurangnya dia tak kutuk orang dan tak netek kat kau...

"Hey you...!!! Keep your mouth open wide...I want to pee"


Si Bobby ni memang macam ni...suka sangat menyelit tapi tak melukakan hati orang lain...Bukan macam kau, banyak lemak...Terpaksa orang lain adjustkan untuk kau...


"Assalamualaikum Cik Longkang...!!!! Tak bek tau mengata orang...berdosa...Kucing pun tau dosa tau....Pooddaaa citt...!!! Tada baca punya orang..."


"Hai Cik Longkang....Nama saya Anuar Zain...Saya nak pesan, jangan kutuk orang, tak baik...tau la awak kaya, tapi sumber kekayaan awak tu halal ke haram...? Dr Fadzillah Kamsah cakap salah satu punca orang yang busuk hati ni ialah kerana memakan /  menerima rezeki yang haram...Oleh itu, gelaplah hati dia....Dengan itu, timbullah perasaan hasad dan dengki....renung-renungkan...Selamat Beramal...."


"Hai Miss Smelly Drain.....You know who am I ah...? I also know you maa...You are from sewerage manhole right...? No wonder you are so smelly....haiiyyaaa...manyak musuk ooo...Don't pray pray arrr...!!"


P/S :
Orang-orang seperti kami memang sayangkan haiwan...Kami semua mempunyai matlamat yang sama iaitu membela nasib haiwan-haiwan yang terbiar termasuklah kucing, anjing, babi, belalang, ulat beluncas, sotong, ikan paus dan Jaws...Tapi kenapa orang-orang seperti kau asyik menyemak jer? Diam-diam sudah ler...Bagi anda yang tak suka binatang tapi terbaca entri ini, PH tak tujukan pada anda....PH tahu walaupun anda tak suka haiwan, tapi anda memang Cool & Steady....Entri ni ditujukan kepada seseorang yang mulutnya boleh bau dari Johor...PH pun tak tahu dia ni kurus ke gomok...ada selulit ke takde selulit...PH belasah ajer....

Wahai Saudari Longkang yang budiman ke tak PH pun tak tau....hmmm..Kami selaku pencinta haiwan tak tahu yang awak wujud kat dunia ni....PH tahu awak wujud sebab PH terbau something yang lebih busuk dari bangkai kucing yang mati kat tengah jalan...PH sanggup berhentikan kereta untuk ambil gambar bangkai si comel ni semata-mata untuk kamu...PH dah tanam pun bangkai dia....Tapi, bila kamu mati esok hari, ada jaminan ke orang nak tanam mayat kamu....? Kalau ada, Alhamdulillah....Harap-harap tanah kubur tu cukup panjang ( PH ambil contoh teladan dari drama Tanah Kubur lakonan Ahmad Tarmimi )


Seumur hidup PH berblogging, tak pernah lagi PH tulis entri yang kasar macam ni...Bagi pembaca baru, PH nak bagi tahu bahawa ini bukanlah gaya penulisan PH yang sebenar...

Cik Longkang, kamu tak payah la nak komen kat sini sebab kompom PH akan delete....Kamu telah melukakan hati banyak pihak termasuk IYO...Kalau gentle, minta maaf secara terbuka......Kami dan IYO takkan marah...Kompom orang akan respek giler kat kamu sebab berani mengaku kesalahan....

Kaya tak ke mana Cik Longkang...PH tak nafikan semua orang ada cita-cita nak kaya tetapi gunakanlah kekayaan Cik Longkang tu untuk manfaat orang lain...Lagi bagus untuk manfaat haiwan-haiwan terbiar...Kekayaan bukan untuk Cik Longkang nak tunjuk lagak...Kalau saya kaya macam cik kak longkang, saya akan buat ladang kucing dan anjing serta haiwan2 yang terbiar yang lain....Dan saya akan letakkan papan tanda "No Longkang Here" ataupun "Si Longkang Strictly Not Allowed" lepas letak gambar orang kena tembak dengan Pak Guard sebagai langkah berjaga-jaga...

Kaya tapi berfikiran negatif...??? Setahu PH, orang kayalah yang berfikiran positif....entah2, Cik Longkang ni orang miskin tapi berlagak kaya tak...? Patutnya Cik Longkang yang patut masuk dalam Rancangan Bersamamu TV3 yang disiarkan baru-baru ni...Ada tengok tak...? Elehh, kutuk2 pencinta haiwan tapi tengok gak...macamla aku tak tahu...Dalam hati ada taman la tu...

Anda yang nak mengomen tu, komenlah dengan gaya yang paling comel...Kalau boleh, kurangkan ayat2 negatif..Baru la sedap dibaca....he he

hmm...ingatkan nak rehat, tapi tak boleh laa...ramai plak yang pm inbox PH bila nak ada citer baru...? Adehhh...Seb bek Cik Longkang ni ada...sebab PH bajet nak aktif semula lepas raya puasa...

Soli arr Cik Longkang...Wa tatau lu punya nama...olang panggil lu Longkang, jali wa pun ingat lu punya nama pun Longkang...


( PH tahu tak semua orang Johor macam ni...PH pun orang Johor juga...lahir di Hospital daerah Bt Pahat... )

~ Snipers!!!! Aim Your Crosshair Target To The Animal Haters And Killers ~ Bourne Ultimatum
Enhanced by Zemanta

Comments
14 Comments

Currently have 14 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. Huwaaaaaa..... tolong le jangan sebut Johor. saya sangat malu dgn betina mulut(tangan) puaka tu...

    Sebut la betina dari nuraka ke.... T_T . dia tak layak dok Johor ok. Dok kat Pulau Jerjak je!!!!!

  2. Bru nak berjinak2 mmbace blog2 orang yang cintakan haiwan...best rupenye2 kan?
    PH,frankly saya tak tau detail pasal u..but thumbs up la dgn jiwa kecintaan terhadap haiwan..harap bole jumpe PH satu ahri nnti..:)

  3. entri yg panas hehe... sabar Papa Iyo... be cool be cool orang camtu dia tak keje sebenarnya...asyik menyibuk sakan je...

  4. hahahahahaha...PH..i like tis blog, biarpun not ur gaya penulisan yg sebenar,tapi mmg ada point yg penting!! Point yg masuk akal...hahah, To : Cik Longkang, the most dumb n smelly person...yes, Catlady stuju bau haiwan2 terbiar lagi harum dr cik longkang nie..bila buka mulut,wwoohhhuuhhh..lalat beribu2 dozen hinggap kat mulut dia!! wahahhahaah, terasa ye Cik Longkang?? Gua warning dgn lu "JANGAN KACAU OR CAKAP BAHASA LONGKANG" dgn member2 gua yg penyayang,member2 yg membela nasib haiwan !! Lu apa spesies ni??Gemuk berlagak kaya??dr planet mana oh?Lu bagitau gua la klu berani???
    PH..i support Ph..tis blog ialah sniper yg
    best,khas utk menghalau olang -olang longkang..whhahahahhhaha....X)))

  5. sedih la ngn itu olang....

  6. Kesemua komen PH filter dulu

  7. PH,

    entry yg menarik, bialah org itu nak mengata, janji tidak menjejaskan periuk nasi Along dan Angah. Pedulikan orang macam tu.

    semoga PH terus kembali menulis.

  8. hah! Papa Hero dah balik! ooo..marah sangat yek. kalau saya pun angin gile. yg peliknya kenapalah org begini suka dengki kat org? suka atilah kita nak buat apa kan..agaknya bila PM tolong jer haiwan terbiar tu badannya jadi sakit-sakit kot!hahahaha..

  9. PH, selamat berblog kembali..ade jugak syaitoonn spesis cam tuh yekk.. ape la yg x puas ati stg dgn haiwan neh... kita cite pasal hewan, apasal plak dia yg lebih2 longkangnyer...

    entah2 dia meroyan x..?????
    ker bekas penghuni hosp sakit jiwa x..?????
    ker org yg nak bela kucen tp ego konon2 x sayang kucen, bak kata PH, ..senonyer dlm ati ada tmn... huakakak..maluuu laa cik @ encik longkang tuhh....

  10. dah mmg asal LOngkang...tatasusila, adab pun buang kat longkang dah...tu pasal biadab...biar je...otak dah hanyut kat septic tank~ huahahaha~

  11. hurm... cerita ape ni?? **blurrr... asal nak mara2? cik longkang tu sapE?

    wuarghhh!! comelnyer budak2 tuh!

  12. kita bakooooooo!!!!
    PH, dulu dok BP ke?
    saya org BP..

  13. yeay!!!! GO PH!!! so happy ur back!

  14. Woh, sape Cik Longkang nih? Org gemuk td tu transgender ker?

    PH, xde longkang cmnerla air kumbahan nk ngalir ;P


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails