KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Peraduan Mencipta Dialog Antara Si Blacky dan Kekasihnya, Molina

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Tuesday, August 16, 2011

Peraduan Mencipta Dialog Antara Si Blacky dan Kekasihnya, Molina

Posted by Papa Hero | Tuesday, August 16, 2011 | Category: , , , , |

Assalamualaikum semua dan Salam Sejahtera...


Mulai dari waktu entri ini di'published', PH telah melancarkan satu peraduan Dialog Kreatif antara Si Blacky dan kekasihnya, Molina...Caranya senang jer....Reka satu dialog sketsa mengenai senario gambar seperti yang telah dimuatnaik ( upload ) ini untuk senario BABAK 1 dan BABAK 2...Anda boleh mencipta dialog ini sama ada yang berunsur lucu, sedih ataupun jiwang karat...Terdapat 5 ruang dialog yang perlu direka.

Ini contoh dialog :


Cara-cara untuk menyertai peraduan ini :

1 ) Hayati gambar dulu ( hehehehe )

2 ) Setiap penyertaan dikenakan bayaran sebagai upah makanan Iyo & The Gang iaitu sebanyak RM3 jer :)

3 ) Transaksi pembayaran boleh disalurkan terus ke dalam akaun Maybank MH ( 1641 7360 5661 )

4 ) Setelah pembayaran telah dilakukan / diterima, sila pm transaksi anda ke FB PH ataupun emailkan ke boyachilles30@gmail.com

Cara nak menghantar butiran peribadi :
Nama penuh : ( WAJIB )
Nama FB : ( WAJIB )
Jumlah transaksi : ( WAJIB )

5 ) Seterusnya, taipkan dialog kreatif anda dan pm kan dialog tersebut ke inbox FB PH..( jangan lupa TAJUKnya skali ). Ini bermakna, PH sendiri yang akan publishkan kesemua dialog2 tersebut di mana ianya telah PH edit bersama-sama dengan gambar di atas. Ini bertujuan untuk memelihara keaslian dialog tersebut dari ditiru.

6 ) 5 pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti dialog yang direka sehingga mampu membuat Iyo melompat.

7 ) Hadiah misteri dan eksklusif bakal menanti para pemenang.

8 ) Tarikh tutup penyertaan sehingga 31 Ogos 2011.

9 ) Setiap dialog akan dinilai oleh Iyo & The Gang. ( hehehehe )

P/S :
Selamat Mencuba :)
Sebarang pertanyaan, boleh pm inbox PH...


Sila berkunjung ke page KAKIMOTONG FAN CLUB ( KLIK SINI )

Hadiah yang akan diberikan disertakan juga cop kaki Iyo sebagai Autograf...hehehehe

Comments
5 Comments

Currently have 5 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. wow mcm best je..hehehe baut animasi ni best!

  2. hehehehe...ye tak ye gak

  3. mestilah boleh, kena baca syarat2 dulu kan PH kan :)


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails