KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Baju T dan Pelekat Cermin Kereta Hero

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Monday, September 26, 2011

Baju T dan Pelekat Cermin Kereta Hero

Posted by Papa Hero | Monday, September 26, 2011 | Category: , , |

Alhamdulillah, buat julung kalinya rekabentuk terbaru baju T yang 100% direka oleh PH sendiri telah mendapat sambutan tempahan yang amat menggalakkan walaupun baju yang "real" masih belum keluar lagi...Tema untuk keluaran baju T kali ini bertemakan "Fight Animal Cruelty" ataupun dalam bahasa Melayu bermaksud "Banteras Kekejaman Terhadap Haiwan"...Kelebihan baju T yang eksklusif dan jarang dilihat ini ialah :

1 ) Mempunyai rekabentuk grafik yang jarang dilihat ( gambar Hero berdiri )


2 ) Kain baju yang berkualiti ( PH dah tengok contohnya )


3 ) Sesuai dipakai di dalam aktiviti-aktiviti pencinta haiwan


4 ) Mempunyai saiz dari S hingga XXL ( Ukuran inci bidang bahu boleh dilihat dalam gambar di bawah )


5 ) Terdapat dalam 2 warna iaitu hitam dan biru gelap


Gambar di bawah adalah rekabentuk di bahagian hadapan baju




Manakala gambar di bawah ini pula adalah rekabentuk di bahagian belakang baju....( gambar Hero berdiri )


Sekiranya anda ingin membuat tempahan baju ini, sila hantar Personal Message kat PH 
( http://www.facebook.com/haireyhero ) 

**************************************************
STIKER PELEKAT KERETA HERO

Buat kali keduanya, KAKIMOTONG telah berjaya melakar satu lagi sejarah apabila telah berjaya mengeluarkan satu lagi rekabentuk stiker pelekat kereta yang amat eksklusif...Tema dan 'tagline'nya ialah "Against Animal Cruelty"....Sambutannya amatlah menggalakkan....PH juga banyak menerima pm dari rakan FB yang menyatakan rasa syukur dan bangga kerana dapat merealisasikan sesuatu yang dah lama mereka ekspresikan selama ini, iaitu menentang kekejaman terhadap haiwan dengan cara halus...Sekurang-kurangnya sesiapa yang terlihat stiker di cermin-cermin kereta ini akan tersemat ayat-ayat yang menentang kekejaman terhadap haiwan di minda mereka....Bagi PH, ini juga adalah salah satu kempen untuk memberitahu orang awam bahawa haiwan juga mempunyai hak di atas muka bumi ini....


Ini adalah testimoni stiker cermin kereta yang PH maksudkan...Stiker yang di sebelah kanan tu adalah stiker batch yang pertama yang dikeluarkan pada tahun 2010...PH masih lagi pakai sehingga sekarang...


Berikut adalah gambar-gambar testimoni mereka yang telah memakai stiker HERO....Stiker HERO ni juga dah sampai ke serata Malaysia walaupun jumlahnya hanya ratusan sahaja.... :)





Bagi anda yang nak beli stiker Hero ni, bolehlah berbuat demikian dengan menghantar Personal Message ke Facebook PH 
( http://www.facebook.com/haireyhero ) 

P/S :
Menang membeli, menang memakai kerana produk ini tak terdapat di mana-mana...PH menunggu pm dari anda semua...Apalagi, tempahlah sekarang :)
Kalau sudi, sebarkan link ni ke dalam wall status FB atau 'Tweet'kan ke Follower Twitter anda :)

Comments
10 Comments

Currently have 10 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. salam PH..
    sy da trima sticker hero..
    tqvm.. da siap lekat pon... hehee
    jom singgh blog sy..
    http://norleladasuki.blogspot.com/2011/10/yang-dinanti-telah-tiba.html

  2. kalau erea ampang dimana boleh saya dapatkan stiker kereta dan kalau boleh saya nak berjumpa dgn hero

  3. salam,

    hero apa khbar, nakal x dia, muka dia mcm anak saya lah namanya bolt, bulu pun sama, nak order baju dan sticker hero mcm mana ya

  4. salam
    macam mana saya nak beli sticker hero ngan baju hero selain melalui fb......

  5. salam, saya cuba masuk address yg diberi utk order sticker & tshirt tp tk leh masuk.

    boleh bgitau saya cara lain. email saya shams_z@hotmail.com.

    saya sedih baca mastika keluaran nov 11. pastu yg pasal camner depa bunuh kucing tu terus terang saya tk sanggup nk baca...kejam sgt...

    terimakasih....saya sendiri ada lebih kurang 30 ekor kucing di rumah yg kebanyakannya adalah kucing jalanan.

    wassalam
    sham

  6. sampai hari dorg buat mcm 2 kat haiwan2.. 2 bknnyer layak di gelar MANUSIA tp syaitan bertopengkan manusia.. ak xsmpai hati nk bca mastika keluaran nov 11..smpaikan mnangis2 bca kisah kucing2 2...
    masyarakat skrg ni da xde sikap perikemanusiaan..
    ad ke haiwan yg bwa sial???
    smpai hati dorg...
    ak xdpt trime pe yg dorg da buat..terutamanya pd kucing..
    1)ak prnah tgk kucing di langgar di pasar penang.. mse 2 umo ak 8 tahun..pemandu 2 da nmpak ad seekor anak kucing kat tengah jln...tp sengaja di langgar kucing 2...MATI... kalau la mse 2 ak ada kuasa magic,ak xkn kasi chance kat pmandu 2..ak nk dier pon mati mcm anak kucing 2...tp apakan daya..
    2)ak dulunya ad 3 ekor kucing..tp 2 ekor MATI kena langgar seekor nma baby,lagi sekor nma adi... sblm baby kna langgar baby tdo ngan ak mlm 2..xprnah2 dier tido ngan ak sblm ni.. sblm tdo 2 ad 1 renungan yg luarbiasa dri baby..tp aku x fhm renungan matanya 2..aku xsngka itu adalah RENUNGAN TERAKHIR baby pada aku.. pagi keesokan harinya selepas aku blik dri pasar,aku ternmpak baby terbaring kat tengah jln dpn umh ak.. aku ingatkn baby nk panaskn badan,aku panggil namanya,tp dier xbergerak2.. aku da rse lain mcm,ak panggil mama n tanyakan mana baby,mama kte baby main2 kat luar td..zzzuuupppp!!! tersirap darah ak..sah..2 mmg baby.. ak terus berlari dpatkan baby,tersentak ak ble tgk kepalanya berdarah.. mse 2 badan baby panas lg,tp da xbernyawa.. aku terus meraung2 di tengah jln 2 tp rse malu.. SIAPA YG LANGGAR KUCING AKU?? klu aku tow mmg siap la owg 2.. slama bberapa minggu fikiran aku pada baby..keje pe yg aku wat x bolah bg tumpuan.. tempat yg baby suka main2 sblm ni aku xbleh tgk..klu ttengok msti meraung2 lagi.. tragedi berdarah ni pon sama jugak terjadi kat adi..

  7. sya adalh pencinta haiwan...sya dah baca mastika nov 2011, menangis dibuatnya memikirkan kesengsaraan yang ditanggung oleh Hero. syabas buat hairey, insan mulia yang menyelamatkan Hero..sya doakan anda sekeluarga diberi rahmat dan rezeki oleh Allah..sya berminat untuk membeli t shirt dan sticker hero sebagai tanda sokongan sya terhadap blog ini..tapi mcamana yer nk beli??.email sya kinah091@yahoo.com

    kinah

  8. sedih sgt2 bila baca cite psl hero ni dlm mastika td...pastu trus google cari clog papa hero...saya pun slh seorg pecinta haiwan terutamanya kucing...semoga papa hero n family trus berjuang untuk menentang segala kekejaman terhadap binatang....sy sokong 100%......i love u hero :-)

  9. salam.
    boleh PM saya harga t-shirt tak? :) tq~

  10. ala.. size smpai xxl je ke... xxxl x d ke PH... sobbss...


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails