KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Apabila kucing dah bosan asyik minum dalam mangkuk ( Video )

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Sunday, January 18, 2015

Apabila kucing dah bosan asyik minum dalam mangkuk ( Video )

Posted by Papa Hero | Sunday, January 18, 2015 | Category: |


Kalau sebelum ni PH ada membebel pasal kelaku kucing ( baca sini ), kali ni PH nak share pasal kelaku kucing yang pastinya membuatkan kita tersenyum iaitu sikap 'pembosan'...Sebenarnya dari pandangan kasar jer nampak pemalas...Sebenarnya depa ni akan buat kelaku ikut keselesaan mereka...Kalau depa rasa syok nak tido terbungkang, depa buat jer kelaku tu...Ada pulak kucing yang makan dan minum sambil baring....Cerita kali ni pulak PH nak share pasal kucing minum dengan air shower...Ini bukan kes kucing pemalas, tapi kes kucing dah boring agaknya...Mungkin dia dah bosan asyik minum dalam mangkuk...Sedap agaknya air shower tu bila kena lidahnya...




Dan yang selalu berlaku ialah kucing merayu masa nak mintak makan...!!! Alahai comel muka derang masa ni....


Tapi kalau yang jenis merayu mcm dalam video ni dah citer lain...hahahaha





Kalau Encik Meow terlebih pemalas takut nanti jadi macam ni pulak...Naye jer...hehehe





Comments
0 Comments

Currently have 0 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails