KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: "Saya percaya kedua-dua anjing ini baru dibuang..." - Farah Waheeda

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, January 14, 2015

"Saya percaya kedua-dua anjing ini baru dibuang..." - Farah Waheeda

Posted by Papa Hero | Wednesday, January 14, 2015 | Category: , , |

"assalamualaikum PH. selama sy kerja kat area ni sy x pnh nampak anjing dua ekor ni. sy percaya dua2 anjing ni baru dibuang. sekor masih berkolar. sy x blh nak bwk blik rumah. sy takut anjing. sy hanya mampu makan je. nak pegang memang takut. dua2 anjing ni pendek dan bkn jenis liar. sy takut dorg kelaparan sbb x berapa pandai cari makan sendiri. harap ada sape2 yg mampu tangkap dan adopt. lokasi kat ijok, kuala selangor. no whatsapp sy 0126828315 kalau nk tanya apa2"



Iniah antara ratusan pm yang appear dalam gajet PH ni...Bagus akak Farah Waheeda ni...Dia melihat anjing ini dengan rasa simpati dan penuh belas ehsan...Walaupun dia takut anjing tapi masih ada hati juga nak bagi makan...




Nota PH :

Tak tau lah nak cakap apa melainkan rasa kesian kat mereka...Bersyukur sangat2 diri ini diciptakan sebagai manusia yang berakal...

Sesiapa yang berhajat untuk membantu Kak Farah Waheeda ni silalah hubungi nombor yang tertera...


Comments
1 Comments

Currently have 1 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. beza antara hobi & perikemanusiaan.. kita dapat lihat macam mana haiwan di jadikan hobi, bila jemu tanpa rasa simpati di buang macam tu jer


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails