KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Dapat 1,000,000 Blog Trafik

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, June 2, 2010

Dapat 1,000,000 Blog Trafik

Posted by Papa Hero | Wednesday, June 2, 2010 | Category: , |


>
Hah percaya tak anda akan dapat trafik 1 000 000? Tak percaya? meh sini kita percayakan.


ha...percaya atau tidak...tu terpulang pada u alls...saya hanya manusia biasa yang boleh tunjuk jalan dan berusaha....xkan korang nak duduk diam jer...jom cuba...insyallah 1 000 000 visitor datang nya......




Jom kita ramai-ramai bloger-bloger cuba trick kat bawah, benda ni pon saya dapat dari page Blog Hanz Thanks kepada anda dengan tips ini.


1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.








PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.




2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.


3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).


***So urutannya jadi mcm nie....




15. BLOG ANDA


4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak...


Comments
1 Comments

Currently have 1 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. wahh kreatif betul..idea siap ni

    leh cuba try test nih ;)


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails