KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: MARIAH CAREY - HERO : Video Klip Yang Membuatkan Anda Tersenyum...( Air mata aku berlinang masa buat klip ini )

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Monday, June 14, 2010

MARIAH CAREY - HERO : Video Klip Yang Membuatkan Anda Tersenyum...( Air mata aku berlinang masa buat klip ini )

Posted by Papa Hero | Monday, June 14, 2010 | Category: |

Sepertimana yang anda semua tahu, lagu Hero dari Mariah Carey ni memang best....aku create video ni dan dedikasikan lagu ini khas buat kucing yang teristimewa bernama HERO...kalau nak tengok melalui youtube anda boleh KLIK DI SINI

Remove Formatting from selection

Juga boleh ditonton di sini

Comments
19 Comments

Currently have 19 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. sonok tgk HERO kat video tu ditmbh dgn lagu mariah carey tp air mata ni mengalir gak..air mata gembira sbb HERO bersama keluarga yg amat menyayanginya :)

    smoga mendapat ganjaran dari-Nya amin ya rabbal alamin...

  2. Harap2 tak ada lagi insan yang menangis sedih...semuanya menangis gembira...

  3. haih. air mata ni mengalir jugak. hero adalah antara kucing bertuah yang sebelum ni kucing yang tiada tempat tinggal.

    alangkah indah kalau saya berkemampuan untuk mengambil dan membela kucing kucing yang di tepian jalan tu. :'( sob sob, terharu tengok video ni.

  4. hero comey sgt...
    smoga hero bhgia smpai akhir hyt dia...huhu

  5. malam kang aq tengok... hehee

    aq on9 kat luar rumah nih... x leh masuk tubeawak (youtube) ngehahaha

  6. *Bengang jap*


    Hati terbakar jap, sebab kat opis aku ni tak boleh tengok video T_______T.


    Beria-ria dah aku pergi blog kau bro. Nak tengok. Terus berkecai hati aku ni bile tengok putih blank je. Haihhh. Nasib badan.


    Ada jugak aku buat havoc kat opis ni kangg suruh depa jangan blocked video. Ish.


    Hahh, lagi satu. Aku baru perasan satu benda yang lain kat page kau bro.


    **Ieeko ( Pengomen Paling Panjang )**


    Wahh, patut la masa masuk blog kau, aku cam tengok meriah je. Rupe-rupenye ada nama aku ;'DDDD



    Haha, okay tu je la kot nak bebel kat sini. Sebab tak puas hati opis aku neh kedekut sangat. Nak tengok video pun tak bagi.




    *Tulis ni pun panjang. Hebat aku nih.*




    - Nanti aku komen lagi ye lepas da tengok video tuh ;'D

  7. cuba tgk kat kakimotong fan club..kat sana pun ada aku upload

  8. Tak boleh.


    Access Denied dia bilang.



    Cam *tuuuuuuuttt*.


    Okay, sakit hati T____T. Wuu.



    Takpe, malam kang balik kerja aku tengok. Tak pungg esok. Cause aku off (bagitahu okay).


    Pastu aku akan komen lagik dan lagik dan lagik dan lagikkkk. Sampai aku puas.



    Hahhh, bro! Lagi satuuuu. Tolong cium kan HERO tok aku. Kat mulut dia aww. Aku dah jatuh cinta kat dia. Pipi pipi nih dah tak main dah. Mulut dia okayyy.



    Makaseh ;)


    - Aku rasa dah memang ada dalam darah aku la, aku ni suka tulis panjang-panjang. Sikit-sikit ni rasa macam tak rock pulak. Wahh. Ape kaitan pun aku taktahu. ZzzZz ♥

  9. Eh lupa nak bagitahu lu.

    Kucing aku yang kat blog aku tu yang nama dia "Baby Blindy" tu kan, semalam selamat melahirkan 4 ekor anak yang sangat comel.


    Aku jadikk mak bidan T___T.

    Tu first time die beranak, so macam tak reti sangat. Aku la yang kena potong tali pusat tu. Aku la yang kena angkat anak dia.


    Fuhh, berat kerja mak bidan ni ye. Baru aku tahu. Loteh den.

  10. HA HA ..JADI BIDAN KE..TAKPER, PENGALAMAN TU...TAPI, JANGAN PEGANG ANAK KUCING TU SELALAU..NANTI MAK DIA ADA TERBAU ASING KAT ANAK KUCING TU..KALAU NASIB TAK BAIK, NANTI DIA MAKAN ANAK DIA SENDIRI...AKU DAH KENA, 2 EKOR KENA BAHAM DENGAN MAK SENDIRI,,TAPI, AKU TAK SALAHKAN MAK DIA PUN...

  11. Aku tau pasal tu. Aku pegang semalam pun cause mak dia beranak bawah almari kasut. Pastu dah teran 4 ekor, dia biar macam tu. Pastu dia lompat masuk dalam kotak.


    Habis, anak dia macam mana? Dia fikir anak dia tu boleh terbang sendiri kot masuk dalam kotak tu. Aku balik kerja, dah chuak macam orang gila da.


    Pastu mak dia asek jilat diri sendiri je. Anak-anak dia basah lagi. Risau aku. Haha.



    Mak aih, dia makan? Aku so far, dari umur 6tahun bela kucing, tak pernah lagi ada pengalaman kucing makan anak dia sendiri. Kalau ada, boleh jadi gila kot aku.

    -.-'

  12. sedih yg amat sgt.tgh cover2 ni.nnt mata jd sepet lg.sy siap promote kt family nih.hehe~manja btul dy

  13. layan emo lagik

    tapi kali nie bercampur gembira sebab Hero dah jadik SuperCat..ramai peminat ramai yang mendoakan Hero and keluarga angkat dia.

    semoga kamu sekeluarga termasuk pak tam yang notty tu di rahmati Allah SWT.

    teringin sesangat nak jumpa Hero n family. semoga Allah memberikan keizinan.

  14. Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

    Aku nangis lagikk T__T

    Makin laju air mata aku turun bila tengok dia nak turun tangga.


    Sumpah la bro, aku nangis macam orang gila ni :'(( Aku nak jumpa HERO laa. Bawak dia jumpa aku boleh takkk?

    Tskkk.


    Bro, mak aku tanya, kedai mana yang buat macam ni kat dia? Meh bagi alamat sikit.


    :(

  15. aku rasa kedai tu macam dah takde da...da bankrap kot...dah lama dah tu, 5 tahun lepas...

  16. Sesiapa nak add as friend di FB, cari hairey yahya ataupun klik jer di ruangan Kakimotong fan club di atas

  17. Eh baru sedar. Link untuk nama aku IEEKO kat atas tu, link dia salah la. Dia pegi kat blog lain =.='


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails