KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Dapatkan Buku Nota Eksklusif Bertema Hero Dan Animal Lover dari Papa Hero

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Saturday, September 18, 2010

Dapatkan Buku Nota Eksklusif Bertema Hero Dan Animal Lover dari Papa Hero

Posted by Papa Hero | Saturday, September 18, 2010 | Category: , , |

Dapatkan 2 set buku nota ekslusif dari Kakimotong Fan Club segera....Cewahh...!! Temanya adalah gambar HERO ( muka depan ) dan rakan2 kucing HERO yang lain ( muka belakang )...Amat sesuai untuk pelajar-pelajar sekolah, pelajar universiti, penganggur, profesor, menteri, doktor, lawyer dan mak budak...Gambar di bawah adalah sampelnya....

Set Buku Nota 1 ( Saiz lebih kurang sama dengan buku latihan sekolah budak2 tu... )

Muka belakang                          Muka depan

Disalut dengan transperancy cover
Tahan lasak

Tak segan kalau dibawa ke mana-mana...Anda akan rasa bangga gila kalau dapat tunjuk kat orang...ha ha ha


Set Buku Nota 2 ( Saiz besar buku pengawas sekolah yang boleh masuk poket tu... )

Comel2 jer...Untuk adik2 sekolah memang sesuai sangat...bagi cikgu dan kawan2 jeles...he he



 


Muka Depan

Muka Belakang
( Maaf kualiti gambar kurang memuaskan...tunggu Papa Hero beli kamera DSLR macam Maksuhakim punya )

Format dalaman buku ni lebih kurang macam ni..:



Berminat ke...? Kalau berminat,, sila baca bawah ni yer...hu hu..

- Harga : RM25 untuk kedua-dua set buku ( termasuk kos POSLAJU bagi Semenanjung kecuali bagi Sabah & Sarawak )

- Anda boleh membuat pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM), pemindahan wang melalui mesin ATM, deposit tunai di kaunter atau melalui perbankan internet ke akaun seperti yang tertera di bawah. 
1142 5413 7009 ( MAYBANK ) / MOHD HAIREY BIN YAHYA

- Sila emailkan kepada saya di mariahairey@gmail.com butiran berikut :
a ) Nama Penuh / Nama Facebook / Nama Blog
b ) Alamat penghantaran ( pastikan ada orang dan pastikan ada poskod )
c ) Nombor telefon untuk dihubungi ( untuk kegunaan Poslaju )

Untuk makluman lagi, tarikh penghantaran barang adalah 14 hari dari tempoh pembayaran dibuat...
Sekiranya pihak pos memulangkan semula barang tersebut kepada saya kerana ketiadaan orang, tiada nombor untuk dihubungi, tiada poskod, alamat tidak lengkap dan sebagainya,  pihak pembeli perlu membuat pembayaran kos penghantaran semula kepada saya untuk dipos semula....

d ) Saya akan follow up kesemua barangan melalui Poslaju Tracking Online melalui Parcel Number Poslaju ( klik sini )

 contoh :
e ) Kepada anda yang sudah membuat transaksi online, saya akan berikan nombor telefon saya untuk dihubungi sekiranya terdapat permasalahan yang berlaku...

p/s :

Saya ingin minta maaf banyak2 ke atas kelewatan mendapat stiker...kebetulan pula masa nak pos tu raya dah dekat...lagipun, stiker tu adalah projek pertama saya...ada banyak masalah saya hadapi dengan pihak printing yang saya tak boleh ceritakan di sini tapi saya berjaya selesaikan juga demi anda semua...sekarang saya dah faham akan segala ketirisan yang berlaku...kali ini, insyaallah saya akan pastikan kesemuanya sampai tepat pada masanya...

Comments
5 Comments

Currently have 5 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. sy bukan pelajar sekolah, bukan pelajar universiti, bukan penganggur, bukan profesor, bukan menteri, bukan doktor, bukan lawyer dan bukan mak budak juga cane?? huhuu....

    p/s: nak bgtau sticker hero sy xdpt lagi waaaa.....

  2. Munawwarah Sheikh Ibrahim says:

    sy nk order walaupun sy bkn budak skola...hehe...wah bestnye...bagus papa hero ni..cayala!

  3. nnti dpt wet MARA sy order yep...hehehe

  4. Hi.... Kalau dr singapura bleh order tk....? =).... Comel btul si hero....

  5. hi... kalau dr s'pore bleh order tak..?


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails