KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Video Raya Papa Hero dan Hero Mengigau...

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Thursday, September 23, 2010

Video Raya Papa Hero dan Hero Mengigau...

Posted by Papa Hero | Thursday, September 23, 2010 | Category: , , |

Akhirnya, dapat juga saya update cerita mengenai suasana sambutan Hari Raya Papa Hero...dah lama nak update tapi asyik tertangguh jer....tapi, entri kali kesemuanya video supaya pembaca semua dapat 'feel' bagaimana suasana Papa Hero beraya...penuh dengan riuh rendah anak2 buah....Saya pasti hari raya anda semua pun mesti meriahkan...? Mungkin ada yang lebih meriah dari Papa Hero...apa2pun, selamat bersua kembali....

Suasana raya di rumah mak mertua Papa Hero...
***************************************************

Pagi raya nak pergi ke rumah mak mertua saya, memang dah siap2 bawak mangkuk tingkat...ha ha ha ...gurau jer...mangkuk tingkat tu kepunyaan mak mertua saya...sebenarnya nak dipulangkan balik...


Ucapan Hari Raya Dari Papa Hero dan anak2 buah..


Mama Hero kena tipu..ha ha ha ...dia ingat saya nak amik gambar, tapi sebenarnya saya amik video...penat jer dia posing....terserlah kejelitaan Mama Heroku..hu hu hu

Waktu yang dinanti-nantikan, dapat duit raya...teringat masa zaman Papa Hero tecit2 dulu...

Yang ni namanya Daniel...Dia adalah anak saudara lelaki yang paling besar...jerawat pun dah tumbuh sebab dah memasuki alam remaja...boleh tengok jerawat dia kat minit akhir klip ni..he he he ....( jangan mara ye Nel...hu hu)


Yang ni plak namanya En. Farhan..kalau bunyi riuh rendah tu, suara dia yang paling kuat...he he he ...dalam pada brutal dia, ada juga sifat pemalu tu...

Ketika ni, kami mengunjungi rumah Kak Nie, kakak ipar saya di Setapak....

Lepas tu, saya pergi ke rumah Kak Gee, kakak ipar saya yang lagi satu....dia dgn husband memang sporting...dalam masa riuh rendah tu, ada plak yang melepas bom angin sampai bunyinya masuk kat dalam videocam ni...ha ha ha ....orangnya dirahsiakan...he he he ...

****************************************************
P/S :
AKSI HERO NI DIRAKAM SEHARI SEBELUM MENYAMBUT HARI RAYA.....HERO MENGIGAU....

GAMBAR HIASAN KUCING PADA ENTRI KALI INI

PEMILIK ADALAH AHLI FAN CLUB KAKIMOTONG TAPI TAK INGAT PLAK NAMANYA...

Comments
3 Comments

Currently have 3 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. Tiutnye anak tucen tu. Sape punya la tu...

    Hero tido mengigau. Cute. Bob pun selalu ngigau. hehehe. Lawak btol tgk dorang ngigau. Comel sgt2...

    Btw, Meriah btol family Papahero.

  2. huk3...kucing sy pown suke sgt jelir lidah cmtuh w/pon xtdo...die leps jilat badan mesti terjelir...heheheheh...

  3. Gambar hiasan tu kucing kami. Ibunya nama Ubi, anaknye name Hazel @ Hazli @ Jeli. Slalu panggil Jeli. Si Ubi tu bkn jelir lidah, mulut bawahnye mmg sumbing dari kecik. Jeli tu pulak mmg blur je muka dia. Jantan tapi mcm betina, mgkn sbb dah castrated. - AAA (FB) & Rey Dante Alexander.


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails