KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Gangster Bulus Mengganas Nak Beraya

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Saturday, September 18, 2010

Gangster Bulus Mengganas Nak Beraya

Posted by Papa Hero | Saturday, September 18, 2010 | Category: , , |


Cerita tentang beraya ni, kalau nak diikutkan tak cukup nak masukkan kat blog ni...macam-macam ragam anak2 bulus saya ni.....seperti entri semalam, ada anak bulus yang :

Nak tolong mengemas tapi terkena perangkap lipas plak...Ni Shin Chan


Yang ni sibuk nak mengelap tingkap


Ada yang tunjuk perasaan semata-mata mahukan duit raya...


Along & Angah mengemas tempat tidur..Hero pula tolong Papa Hero carikan baju Melayu untuk sembahyang raya...



Ada yang main kejar-kejar...


Dan ada yang jakun dapat bakul raya...



***************************************************

Coretan hari raya Papa Hero kali ni adalah bersiar-siar di pantai Port Dickson...Kata orang, perkara yang tak dirancang selalunya menjadi....Tujuan sebenarnya saya dan famili mengikut kakak ipar saya beraya di rumah saudara di Port Dickson...dah alang-alang turun sana, kami ke pantai Port Dickson skali..hu hu...


Ni Angah..Along dengan Mama Hero...

Alangkah bagusnya kalau aku ada kamera DSLR...


Masa minum di sebuah gerai, ada sekeluarga sedang makan di meja sebelah kami...ada ke patut dia biarkan anak dia nak baling kerusi kat kucing ni...padahal kucing ni cuma mendongakkan kepalanya mintak makan jer...terus saya pergi ke meja dia dan pandang ke arah ibu bapanya sambil peluk kucing tu kuat2 depan dia.....nampak gaya macam orang Arab...tapi saya tak kata apa pun sebab malas nak membebel dalam bahasa arab...kang ada yang termuntah plak nanti...( Mama Hero la tu )


Pak Tam nak gi seben beleben jap nak beli Slurpee...sluurrrppp....

p/s :

Sebenarnya, kepala papa hero tengah sengal ni...pening kepala kerja banyak plak...dateline hari selasa depan....

Gambar kucing hiasan entri kali ini...( Owner kucing ni sila la komen di blog ni yer...tak ingat la sape..)

Comments
3 Comments

Currently have 3 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. model kucing tak sensored.hahaha

  2. alolo...shanteknya Angah posing kat pantai, so tiut!

    menci la xleh nak play video grrr...

  3. knpe?sy pn xleh gak..wt dua kali bru leh


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails