KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Aku Nak Pi Holiday...Yeaaa....!!!!

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Thursday, July 1, 2010

Aku Nak Pi Holiday...Yeaaa....!!!!

Posted by Papa Hero | Thursday, July 1, 2010 | Category: , , , |

Assalamualaikum kawan-kawan semua.....maaflah hari ni kesibukkan melanda...aku nak bagi tahu yang esok aku akan bercuti ke Port Dickson selama 3 hari 2 malam...tempat bermalam aku ialah di Legend Deluxe Hotel...wahhh bestnya...dah lama tak pergi makan angin ni...last aku pegi makan angin pun kat Melaka bersama2 mak mertua dan kakak ipar aku....

Ni peta nak pergi sana...

Adess...bilik ni besar bangat...Along & Angah mesti suka bilik ni...boleh lompat2 kat katil King Size nil..

Ha ha ha ...tempat berendam aku nanti....ngeeee

Kalau bawak joran pun ok gak ni....

Aku akan pastikan swimming pool ni milik aku sorang....

So, aku tak pasti lagi dapat update blog 2-3 hari ni...bergantung pada performance berokband aku kat PD ni...

Lagi satu, kalau majlis barbecue tu berjaya Julai nanti, aku nak bawak korang sumer pergi trip plak pada hujung tahun ni...amacam??? Setuju??? Kalau tempat ni ok, insyaallah aku akan arrange...tapi, collection wajib tau...ha ha ha ...kalau aku kaya, dah lama aku support korang sumee...tapi, aku support khas untuk orang yang selalu mengikuti belog KAKIMOTONG ni....betul tak Maksu hakim??

Hero?? Aku tinggalkan jer kat umah...tutup sumer pintu dan tingkap....lagipun, Hero memang pernah aku tinggalkan kat rumah dalam 3 hari...dia OK sebab dia kuat...akan aku belikan Whiskas banyak2 tinggalkan kat umah tu bersama2 Pak Tam & Baby...Mak Tam aku tinggalkan kat luar jer....

Wife aku pun dah belikan videocam untuk aku...ha ha ha ....TQ Maria.....I love you very much...hadiah harijadi katanya....

Tentang Majlis Barbecue tu, confirm cepat sikit tau...Papa Meow dah tanya aku dah berapa orang yang datang...aku pun tak tau nak jawab apa dah...confirm cepat tau...


BTW, semalam Pak Tam dah balik...lega aku...pastu macam biasa, dia main gaduh2 lagi dengan HERO....
See you....

Comments
11 Comments

Currently have 11 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. mcm best je...kalu honeymoon best x papa hero...hupdate cpt sikit nnt ye...leh plan ngan bakal hubby...hehehe:)

  2. seronoknye pergi bercuti :)

  3. bestnya g bercuti
    semoga hepi selalu.
    hero n kawan2..jaga umah leklok yerk.

  4. hahaha
    den dulu ngaji melaka
    so gi PD balik hari
    xada la sewa2 hotel nih

  5. nak pegi bercoti-coti m'sia yer.. wah bestnyerrr

    psal majlis bbq tu masa masa cikit je lg yer, plss............

    p/s: jln lupa letak makanan dan minuman HERO yer ;)

  6. nak ikotttt!
    mana aci men story2 jekkk.
    huaaaa~

  7. Jeles ni, dah lama tak dpt holiday macam ni, nk tinggalkan budak2 ni sehari pun payah huhu...

    x bising pulak hero ye kena tinggal 3 hari hehehe

  8. Kepada korang sumer, aku harap korang tak mencemburui aku yang macho dan hancho ni...ha ha ha ...sebab ape?? korang nak tau ke??? aku memang bercadang nak bawak korang gi trip hujung tahun ni....standby je la wit..tapi, kena lepas majlis bbq dulu...biarlah mereka tak nak datang...maksuhakim boleh datang dari JB, Kaizen dari Sabah pun nak datang...aku tak kisah...ok jer....mereka tak tahu betapa ruginya mereka sbb kalau nak gi trip kali ni, aku nak limitkan kepada 30 org sahaja...kira satu bas laaa...sesiapa yg dtg bbq akan diutamakan...OPKOZZZ maa...weh, mana Ieeko haa?? korang nampak tak???

  9. Kepada korang sumer, aku harap korang tak mencemburui aku yang macho dan hancho ni...ha ha ha ...sebab ape?? korang nak tau ke??? aku memang bercadang nak bawak korang gi trip hujung tahun ni....standby je la wit..tapi, kena lepas majlis bbq dulu...biarlah mereka tak nak datang...maksuhakim boleh datang dari JB, Kaizen dari Sabah pun nak datang...aku tak kisah...ok jer....mereka tak tahu betapa ruginya mereka sbb kalau nak gi trip kali ni, aku nak limitkan kepada 30 org sahaja...kira satu bas laaa...sesiapa yg dtg bbq akan diutamakan...OPKOZZZ maa...weh, mana Ieeko haa?? korang nampak tak???

  10. Hi, I was looking for your email address to sent my reply but you don't seem to have one in your blog.
    Since you have tried using the shallow plate and Hero did not exactly like it, have you tried raising the food dish to his comfortable height. Try putting the food dish on a low stool where he can also rest his little front limbs while eating (so that Hero's body will be like the same as normal cats eat; hope you can understand what I'm trying to say). Cats are rather fussy. They don't like stuff on them. I tried on my cats and they didn't like it at all. Best thing is make them as comfortable as possible and train them. Believe me, cats can be trained. They are very intelligent but it takes time and a lot of patience.

  11. mestilah nak pegi trip hujung thn nnt. tp buat mase ju juliet cuti sem tau. :P haha.

    oh yea, rindu dkt hero. apa khabar dia?


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails