KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Gambar Anak2 Bulus

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, July 21, 2010

Gambar Anak2 Bulus

Posted by Papa Hero | Wednesday, July 21, 2010 | Category: |

Hanya gambar yang dapat menerangkan segala-galanya.........

Comments
17 Comments

Currently have 17 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. cmmei2 anak2 nie

    cam harimau siberia ade,cam rakoon ade,cam misty (eh??) pun ade.

  2. Dah ade name belom? hehehe

    dah bukak dah mata diorang ek? ngeh3... semua comel2... mintak 1!

  3. comel2 anak baby..
    tp 1 pown x ikut dia ea...hehe

  4. comel gilaaaaaaa....
    rasa macam nak picit2 pipi...
    hehehehe

    p/s : Review Film : Inception Memang Terbaik! Aku Sangat Teruju! Kreatif!

  5. nakkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!
    nak satu!!!!
    yg kaler kelabu!
    nak kasi nama comok!

  6. comeyyyyy sangat.
    geram betol.
    kalo ada depan mata..rasa tak bleh nak pejam mata.
    asik nak tengok dia jerk.

  7. comel comel comel....secalit kat idung

  8. comel2 semua..

    yg hitam putih tu mcm perompak pakai topeng & mcm binatang yg suka kuarkn bau busuk (skunk klu x silap)

    yg oren tu comel pakai stokin pendek..

    yg kelabu 2 ekor tu gebu betul..bela elok2..jgn kasi org...(jeles x igt) heheeh...

  9. ala tomei..tomeiiii cute nyer diaaaaaa hehehe

  10. Ala..la..la...tomeinya anak² kucing nih.

  11. ya Allah.. comel sungguh budak2 bulu ni.. ee geramm rasa nak picit picit.. beruntungny la hai..

  12. warghhh!
    boleh gila tgk kuceng2 comel ni!!
    rindu 8 ekor anak kucing kt umah.
    huhuuh

  13. haloh halohh...shomelnya.....

    mata dah beso terbukak dah pandai merayap2, papa hero kena belikan pasir utk pee pee dan poo poo baby2 tuh..ajar dr baby utk kesenangan di masa hadapan hehee ;)

  14. So cute the kittens :)

  15. Koi suke nengok kuceng ande stokin..

  16. wahh.. sangat2 kiut! beramai2 la diorang maen kejar2 dalam rumah nti. huhu..

  17. wah!memang comel,yang hitam tu nampak cerdik dan lasak.


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails