KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Gambar Terbaru Anak2 Bulus

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Monday, July 26, 2010

Gambar Terbaru Anak2 Bulus

Posted by Papa Hero | Monday, July 26, 2010 | Category: , |

Pak Tam dah sihat...tengah mengendap Mak Tam...

Mak Tam buat dono jer...Pak Tam tu bukan standard dia....Pak Tam masih lagi nak mengendap tu...

Dia ni memang suka duduk bawah kaki buai ni....

Tak tau nak tulis apa dah...hati asyik teringat kat Hero jer..hu hu

Comments
19 Comments

Currently have 19 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. ala...hairy, jgn la risau sgt....insya Allah hero ok, takde pape la.....nama pown hero...mesti kuat punye...

  2. eeeeee...geramnye...geram..geram...geram...

    comey btl anak2 bulus tu...especially yg oren tu

    =)

  3. cumel betol anak2 bulus tu
    kecik2 pun dh ada fav spot yer si zorro tu..huhuhu...

    alahai paktam...masih lg berusaha nak ngorat yer
    maktam bajet cun tuuu..dia ekor kembang
    cuba lg paktam!!!!

    utk hero...semoga cepat sembuh
    dan menceriakan rumah papa Hero semula :)

  4. Salam... cutelah!

    * 'kasikan' je Pak Tam dan Mak Tam tu supaya aman damai semuanya :p hehehehehe

  5. geram tgk anak2 bulu tu

    pak tam mak tam..kombinasi nama yang sesuai

  6. agh!!!! comel gileeeeeeeeeeeeeee!!! Comel tahap gaban! Nape la kucing kite smue dah besa, gemok n malas. Huuu.

  7. perghhhh~ hehehe

    dah semakin lincah budak2 nih... hehehe

  8. wahhhhhhhhhh..anak bulus dah bukak mate dah.. ermm...lambatnye hero nak kuar kat entry....nak tau jugak perkembangan terbaru hero..

  9. waahhh
    meroyan jap tgk gmbr mereka
    naseb bek da jumpe anak kucing last week
    hehehe

  10. Hi! I don't understand a word here, but stumbled upon your blog when I saw Hero's photo in Facebook. Thank you for saving him! You're doing a great job. I myself rescued a kitten last year, and her name is Rue. She's the sweetest now that she has grown up!

    My cats have a blog as well: http://pawsomecats.blogspot.com/

  11. mereka sgt comel!!!
    tntg hero...sbar ye...smoge dy cpat smbuh...
    sy pn tngu brite kpulangn dy..:)

  12. geramnya anak kucing ni. comel sangat!

  13. salam bro.
    lin baru baca kisah hero.
    sedey sangat.
    lin harap hero selamat..dan ceria seperti dulu.
    papa n mama hero jgn risau sangat yerk.
    jaga kesihatan kamu jugak.
    hero pasti kuat.

    anak-anak kucing itu sangat comel
    gerammmm lorrr

  14. Hero tak keluar lagi ker dari wad tu?

    P/S : Kena Tidur Awal Nih! Esok Ada Kelas Pagi!

  15. comel nye... nk sume leh??? sgt2 comel....

  16. YA ALLAH!!!! COMELNYAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!


    Geram nya aku tengok!

    Bro, Insyallah Hero sehat. Aku doa kan. Amin :)

  17. suka duk bwh buai.. suka nak menyelit d tempat sempit. huhu..

    tunggu besar sikit, riuh la rumah dengan larian diorang ni.


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails