KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Hero Seekor Kucing Kurang Upaya Yang Penyayang

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Thursday, July 22, 2010

Hero Seekor Kucing Kurang Upaya Yang Penyayang

Posted by Papa Hero | Thursday, July 22, 2010 | Category: , , , , |

Telatah anak-anak kucing saya ni memang sungguh mencuit hati...ke mana saja, mereka akan bersama.


Kedudukan kucing ni ketika gambar diambil bukan saya yang susun...memang mereka dalam keadaan begini...


Yang paling berat dan gebu ialah si oren ni...nama untuk mereka masih belum ada lagi..


Lihatlah ke mata mereka...memang membuatkan manusia cair bila melihatnya...


Beginilah perangai mereka..saksikan...


*********************************************************************

Aku tak nafikan HERO adalah seekor kucing cacat yang amat penyayang..dia tak garang sebenarnya...


Demam HERO dah susut tapi testisnya masih bengkak...cadangnya esok nak bawa HERO berjumpa dengan Dr Intan dari Kelana Jaya Veterinary Clinic untuk proses surgeri..


Boleh buat wall paper ni..kalau ada kamera DSLR lagi cantik gambarnya



Comments
17 Comments

Currently have 17 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. eh kte baru perasan Hero cacat.
    boleh tau kenapa ek?

  2. seronok baca pasal hero n reunion hero dengan rakan2nya...tp masalahnya sy agak takot kucing...kt kampung bnyk kucing tp tak pernah nk pegang pon.... :(

  3. alala..mnja btoi baby ngan hero...
    pak tam saje je nk lntas...nmpk sgt jeles...
    haha

  4. Ala la.. comelnya anak kucing tu..

  5. hehe. comel la kucing dia.. saya minat kucing pon, tapi tengok gambar tu suka la =)

  6. Eh jap.. awak eh yang tuan punya hero kaki kena potong ni eh? yang saya tgk video2 kat facebook tu?

  7. suke yang telinge itam 2...
    unik nyer..

  8. alamak comelnyer dia sampai menguap pun angah suka tengok hehehe

  9. nampak jelas sifat penyayang Hero kat mak budak2 tu..gamba Hero ngan sikecik xde ke?

  10. Hi

    Who are these gorgeous baby kitties? They're lovely! Awww!

    Take care
    x

  11. kadang2 ku rasa tgok kucing2 nih buat hati tenang pun ada

    tapi semalam kucing dekat restoran tu demand gila weih bro
    aku kasi ayam dia makan dekat isi jer
    bahagian ada tepung dia tak sentuh
    geram lak aku kejap
    hahaha

    P/S : Sebab Pinggang Gua Tergeliat Jadi Hari Nih Gua Jawab Soalan Jer Lah

  12. Hero is better off neutered. Will he be neutered?

  13. PapaHeronya, tomey arr anok2 tucen awak... suke tengok Hero. Romatiknye dia. ;) jelesnye tengok baby dapat kasih sayang dari Hero. ~Hero, Aunty Chika nak jugak... hehehe *Big hugs

  14. baby meow klau tgh cinonet camtu mmg seronok dilihat, sy boleh tahan berjam2 klau mengadap baby meow nih sonok sgt :)

    alahai Hero sgt romantik lar..syg Hero muahh!

  15. ala, comelnye...gerammmmmmm

  16. alahai..comella gmbr die..yg kat tngga tu..=)

    fatinmmj

  17. ala comei la ank kucen tuh..cm nk picit2 jerk..huhu,,,, comei comei


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails