Hero Seekor Kucing Kurang Upaya Yang Penyayang

Telatah anak-anak kucing saya ni memang sungguh mencuit hati...ke mana saja, mereka akan bersama.


Kedudukan kucing ni ketika gambar diambil bukan saya yang susun...memang mereka dalam keadaan begini...


Yang paling berat dan gebu ialah si oren ni...nama untuk mereka masih belum ada lagi..


Lihatlah ke mata mereka...memang membuatkan manusia cair bila melihatnya...


Beginilah perangai mereka..saksikan...


*********************************************************************

Aku tak nafikan HERO adalah seekor kucing cacat yang amat penyayang..dia tak garang sebenarnya...


Demam HERO dah susut tapi testisnya masih bengkak...cadangnya esok nak bawa HERO berjumpa dengan Dr Intan dari Kelana Jaya Veterinary Clinic untuk proses surgeri..


Boleh buat wall paper ni..kalau ada kamera DSLR lagi cantik gambarnya



Comments

  1. eh kte baru perasan Hero cacat.
    boleh tau kenapa ek?

    ReplyDelete
  2. seronok baca pasal hero n reunion hero dengan rakan2nya...tp masalahnya sy agak takot kucing...kt kampung bnyk kucing tp tak pernah nk pegang pon.... :(

    ReplyDelete
  3. alala..mnja btoi baby ngan hero...
    pak tam saje je nk lntas...nmpk sgt jeles...
    haha

    ReplyDelete
  4. hehe. comel la kucing dia.. saya minat kucing pon, tapi tengok gambar tu suka la =)

    ReplyDelete
  5. Eh jap.. awak eh yang tuan punya hero kaki kena potong ni eh? yang saya tgk video2 kat facebook tu?

    ReplyDelete
  6. suke yang telinge itam 2...
    unik nyer..

    ReplyDelete
  7. alamak comelnyer dia sampai menguap pun angah suka tengok hehehe

    ReplyDelete
  8. nampak jelas sifat penyayang Hero kat mak budak2 tu..gamba Hero ngan sikecik xde ke?

    ReplyDelete
  9. Hi

    Who are these gorgeous baby kitties? They're lovely! Awww!

    Take care
    x

    ReplyDelete
  10. kadang2 ku rasa tgok kucing2 nih buat hati tenang pun ada

    tapi semalam kucing dekat restoran tu demand gila weih bro
    aku kasi ayam dia makan dekat isi jer
    bahagian ada tepung dia tak sentuh
    geram lak aku kejap
    hahaha

    P/S : Sebab Pinggang Gua Tergeliat Jadi Hari Nih Gua Jawab Soalan Jer Lah

    ReplyDelete
  11. Hero is better off neutered. Will he be neutered?

    ReplyDelete
  12. PapaHeronya, tomey arr anok2 tucen awak... suke tengok Hero. Romatiknye dia. ;) jelesnye tengok baby dapat kasih sayang dari Hero. ~Hero, Aunty Chika nak jugak... hehehe *Big hugs

    ReplyDelete
  13. baby meow klau tgh cinonet camtu mmg seronok dilihat, sy boleh tahan berjam2 klau mengadap baby meow nih sonok sgt :)

    alahai Hero sgt romantik lar..syg Hero muahh!

    ReplyDelete
  14. ala, comelnye...gerammmmmmm

    ReplyDelete
  15. alahai..comella gmbr die..yg kat tngga tu..=)

    fatinmmj

    ReplyDelete
  16. ala comei la ank kucen tuh..cm nk picit2 jerk..huhu,,,, comei comei

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri Popular