KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Majlis Perjumpaan Pencinta Haiwan Sempena Kempen "JANGAN SEKSA KAMI" - anjuran Papa Hero

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Friday, October 28, 2011

Majlis Perjumpaan Pencinta Haiwan Sempena Kempen "JANGAN SEKSA KAMI" - anjuran Papa Hero

Posted by Papa Hero | Friday, October 28, 2011 | Category: , , , , , |

Assalamualaikum semua dan Salam Sejahtera...

Anda semua dijemput untuk menghadiri majlis seperti yang tertera di bawah :


Majlis BBQ Pencinta Haiwan Sempena Kempen

"JANGAN SEKSA KAMI"

Selain itu juga, tujuan event ini diadakan adalah untuk menyambut :

1 ) Penubuhan KAKIMOTONG ENTERPRISE
2 ) Genap 2 tahun PH mengendalikan blog KAKIMOTONG dan Fan Page KMFC
3 ) Kejayaan KAKIMOTONG dan Hero menjadi cover story di Majalah MASTIKA
4 ) Bulan harijadi Si Kembar PH, iaitu Along & Angah pada 18 November
5 ) Kejayaan anda semua yang bersama-sama dengan PH memartabatkan pencinta haiwan
6 ) PH telah dilamar menjadi penulis di dalam Majalah Mastika


Collection :


Kepada anda yang serius nak hadir ke majlis ini, PH buat collection satu kepala RM20 sahaja...Transaksi wang boleh dilakukan dengan bank in duit ke akaun yang tertera di bawah :


Maybank : 1641 7360 5661 ( Mariah bt A. Ghani )

Lepas tu, pm inbox PH nama penuh, nama FB, nama blog ( jika ada ), nombor telefon serta detail transaksi wang yang dah di'transfer'...







Aktiviti Siang :

Gathering, borak2, main2 kucing, sesi berkenalan dan amik2 gambar utk masuk dalam blog :)

Aktiviti Malam :

BBQ, karaoke dengan Iyo ( tapi lepas solat la yer...hehe ) dan acara penyerahan SIJIL PENGHARGAAN EKSKLUSIF DARI IYO sebagai tanda terima kasih..

Tarikh : 3 Disember 2011
Lokasi : Semenyih, Kajang
Waktu : 2pm - 10pm ( digalakkan datang awal )

Yang serius nak join, sila pm inbox PH @

http://www.facebook.com/haireyhero

P/S : BOLEH BAWA KUCING SENDIRI ATAU KUCING JIRAN
( TAPI MAKANAN KUCING BAWA SENDIRI TAU..hehe )

Dijamin kucing-kucing anda akan masuk dalam blog KAKIMOTONG :)

( Sebarkan link entri ini pada kawan2 yang nak jumpa HERO... )





Ingat tau...!!!! Jangan lupa bagi nama penuh dan nama blog....PH nak print SIJIL PENGHARGAAN...



Comments
8 Comments

Currently have 8 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. alaa...nak joingak ..tp x leh laa... balik sarawak dh disember.. plus kat kajang, semenyih kan? dekat je.. sy study kat bndr baru bangi :(
    nak tengok hero...

  2. nak datang, boleh tahu x, tarikh last untuk bayar? (confirmkan kehadiran)

  3. erm...leh bagi pelan lokasi ke rumah x...sbb sya ni area kajang/semenyih ni blur sikit....jalan yg agak mudah la...sbb teringin sgt nk tngok Iyo...tapi sya xde kucin....

  4. kajang tu kat semenyih ..semenyih tu kat mana ..?

  5. kesian nyer kucing tu tak der tangan...
    siapa lah yg x perikemaknusiaan sggup bt die camtu... :(

  6. teringin nk dtg...tp xdpt time tu blk Kelantan..insyaAllah nextime..
    Sentiasa menyokong perjuangan perikemanusiaan terhadap haiwan...!

  7. Slm PH.. Tlg lanjutkan lg payment function tu boleh x?

  8. hati mak sy tersentuh bila tgk video Hero di tv3..teringin sgt utk bertemu dgn Hero..walaupun berpuluh-puluh kucing yg pernah kami bela, tp mak tetap nk jumpa Hero..ada peluangkah?


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails