KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Wajah-Wajah Kesayangan Hamba Yang Paling Comel

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Tuesday, August 3, 2010

Wajah-Wajah Kesayangan Hamba Yang Paling Comel

Posted by Papa Hero | Tuesday, August 3, 2010 | Category: , , , , , , |

Ini adalah baki rentetan entri yang lepas di mana saya tak sempat upload kerana kesibukan tugas.......

Hero nampak gembira bila nampak kami...siap berdiri lagi tu....kalau ada kaki depan dia dah tabik agaknya...

Dia keluar sendiri dari sangkar...mukanya bersih sangat..pandai betul En Hadzwan dan Dr Intan jaga dia...sebelum ni, muka Hero calar balar dek dikerjakan Pak Tam yang hyper tu...
Alahai,,, cairnya hati papa bila tengok Hero.....

Kucing En Hadzwan, Mocha mengintai-intai Hero...Masa tu Hero dah masuk balik ke dalam sangkar...

Sweetnya wajah Hero ni...nampak cool jer...

Di bawah ni adalah rakaman video ketika sesi melawat Hero hari Sabtu lepas....











***************************************************************************
Pagi Isnin sebelum pergi kerja, saya terkejut melihat Pak Tam seolah-oleh menyusu dengan anak-anak bulus ni....rupa-rupanya, dia nak tiru apa yang anak bulus tu buat...dia tak menetek, cuma menjilat-jilat badan Si Baby tu jer...

Mama Hero menamakannya anak bulus yang ni Shinosuke ( kalau tak silap )

Yang ni Shinobi kot ( jgn marah yer Kaizen )....

Pak Tam sedang menggomol anak-anak bulus...nakal betul dia tu....mentang-mentangla dah baik sakit....

Tunggula saya tengah kumpul duit nak beli kamera DSLR....gambar mesti tip top punya...dia ni baru lepas berguling2 dengan anak patung "ang-ang" Along...

Shinbei tengah main dengan Shinobi....

Shinbei ni yang paling aktif sekali....habis semua kaki orang dipanjatnya....

Dah penat bergurau, Shinosuke ni lepak kat tangga..

Pandangan dari atas tangga....

Pak Tam nak acah-acah si anak-anak bulus ni ( nak ajak main lagi ), tapi diorang tak mau layan pun....

Dia ni pun suka kejar kaki orang...
Ngam2 jer saya nak snap muka Si Pak Tam ni, dia pergi terjah plak kat handphone saya...langsung gambar tu jadi macam ni.....Hidung dia jadi mancung...ha ha ha

Time dah sampai la tue....

Seperti yang dikatakan di atas, diorang dah tak mau layan si Pak Tam lagi..

Si Shinosuke ni plak pegi ke dapur menghabiskan makanan Pak Tam..nak jer saya halang dia dari makan makanan tu, tapi tak sampai hati pulak...

Lepas tu, entah macamana tiba-tiba si Shinobi ni plak tiba-tiba mencelah. Pak Tam pun menyibuk sekali kat situ...nak makan la kononnya...

Jangan tertipu...!! Ini adalah Mak Tam..tak banyak kisah dia kat dalam blog ni...dia ni pun adalah kucing jalanan yang datang entah dari mana.....nanti saya ceritakan dalam entri yang akan datang...Tajuknya " Mak Tam Si Janda Kesepian..."

p/s :

Hati ini masih tak habis2 mengucapkan syukur kerana segala dugaan dapat saya tempuh dengan jayanya. Ini semua adalah berkat doa anda semua. Yang mana tak tahu apa dugaan yang saya alami, rajin2la korek entri kat dalam blog ni..klik jer kat older post pada perenggan bawah setiap entri tu....

Ada sesiapa lagi yang nak beli stiker ekslusif Hero ni??

Comments
11 Comments

Currently have 11 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. hahahaha tak tam si janda kesepian gitew..tingat Manja, janda Hot kat rumah papa meow

    btw shinosuke tu cam anak ai..Tyger.

    cute je masa dorang makan..masuk lam bekas.

  2. sedekahkan kt sy sekor leh tak..?? hehhee

  3. wewiittt makin ensem la Hero..

    baby2 meow dah semakin aktif yer, nama kemain lg sensorang hehe..

  4. Memang la hensem Si Hero ni...

    Yang kecik mkn dalam bekas pun kiut je. tgk dorang semua kaki lepak di tangga ye... hehehe sonoknye ade sikecil ni...

    Mak Tam janda kesepian. Cian Mak Tam. Mak Tam dah kecewa sangat ngan jantan2 kot... itu yang bawak diri je.... huhuhu.. nak bg bopren pun semua dah kene sunat... Tinggal Pak Tam je la ek...

  5. uuuuuuuih! mak tam pown ada ke??
    si janda kesepian?? LOL!

  6. Awww these are gorgeous pics and clips of beatiful Hero - I hope he is ok!

    And such lovely kitties too - me and Charlie love the kitties in their feeding bowl! Thanks for sharing!

    Take care
    x

  7. hahaha
    dalam banyak2 video
    suka video last
    comel lah twins tu
    haih
    bila den nak ada twins nih

    P/S : Entry 18SG : Ingin Memikat Wanita? Kami Ada Caranya!

  8. salam..

    wah, muka hero bersih betul..bseri2 lagi.paktam mesti sgt hepi, dapat bgomol ngn adik2.btambah ceria la hidup dia :D
    maktam janda sepi tu bosan ngn kucing2 kt luar tu kot..dia tgk umah papahero mcm meriah je tu yg dia dtg menumpang sekaki..hehe
    happy jgk bila tgk semuanya sihat2 belaka...mesti rs puas hati bila dpp selesaikn semua masalah dgn jayanya....

  9. PH.. saya sangat perlukan bantuan.
    boleh mintak contact number En. Hadzwan ni tak? Saya ada 2 ekor kucing yang tak boleh nak bela dah. 2 ekor ni kucing kawan saya. Saya sangat sayang denga mereka ni. Tapi nak buat macam mana, terpaksa bagi orang :'(( Saya sangat perlukan orang yang betul-betul sayang kucing :'(

    http://leverremustard.blogspot.com/2010/11/senarai-cinta-hati.html
    Tengok gamba no.2 Piko
    Gamba last Mikey.

    Tolong yer papa hero? terima kasih. saya sangat sedih ni nangis banyak banyak :'(

  10. anyway, ni email saya bfuschia@yahoo.com


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails