KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Bukan Saya Yang Sepahkan Bilik Tu....Percayalah...he he he

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Thursday, August 19, 2010

Bukan Saya Yang Sepahkan Bilik Tu....Percayalah...he he he

Posted by Papa Hero | Thursday, August 19, 2010 | Category: , , , |

Alhamdulillah, dapat juga kita bersua pada hari Khamis yang indah ni ...cewahh...macam kuliah Subuh plak ( dah lama tak pergi kuliah Subuh nih..hu hu hu )...



Sejak dua menjak ni saya memang dah jarang online pada waktu malam...beruk band kantoi teruk sangat..dulu ok jer....tak tau la apa hal..mungkin tengah upgrade kot...entahlaa....


Ni gambar kotak donat( Angah panggil NONAT )

Jadi, segala apa yang mereka2 katakan di dalam wall Facebook malam semalam  tak dapat saya baca dan komen....





Notification dan message kena bukak kat offis pada esok harinya....hu hu hu....sekali bukak pagi tadi ada banyak notification dan message...ramai yang tag gambar / bidio kucen kat saya...gambar duit berkepok2 pun ade...takper..saya suka... ngeee



Minta maaf sebab tak dapat join forum korang malam semalam...tapi saya tertarik dengan topik yang mereka bincangkan semalam...komen kat bidio yang bertajuk

Video Anak Bulus Playing




Ini bukan gambar Marilyn


ade ke patut mereka berkata saya yang sepahkan bilik tu..hu hu hu...bermula dengan komen yang ini :
tah2 papa hero yg mulekan dulu...hehe...


sedeynyer..hu hu hu..aku penat balik keje tau....dah la nak kena cuci tray pasir diorang lagi...kalau saya yang sepahkan bilik tu, mama hero mesti dah belangkung saya dengan baldi dah...hu hu hu


Ini bukan gambar Yusnita

Tapi yang menariknya, saya langsung tak tahu diorang komen mcm tu tau...pasal malam kan...? Saya tak online pun...tapi, nasib baik saya tergerak plak nak snap video dgn gambar Pak tam tengah sepahkan bilik tu...


Ini bukan gambar Cik Munawwarah


Lepas tu, ade plak ayat2 yang menyokong tu..siap berbunga-bunga lagik tuh.he he  :
sokong2 jiran atas...(✿◠‿◠)...


pastu ade lagi yang menambah syahdu di hatiku ini...adesssssss..
ha'ah kan... pastu salahkan budak2 tu. rakam gambar dorang sbg bukti... kekeke


Ade plak penyokong tu..hu hu hu :
haha..sy sokong jiran atas sy ni dan jiran atas sy ni punye jiran..hahaha...


Siape la agaknya tuan punya ayat ni kan...?? Kalau nak tau, merekalah Fan Kakimotong yang tegar dan sejati...he he he...weh...korang tak register lagi ke kelab aku ni...?? register cepat...!! Nanti aku bagi voucher percutian dan penginapan 2 hari 7 malam di rumah sendiri....


Bila saya terbaca komen2 tu pagi tadi, dalam hati saya berkata :
"Fuh...!! Seb Bek aku tangkap gambar & bidio Pak Tam tengah robohkan khemah tu malam tadi..kalau tak mesti derang kata aku buat2 cerita..." ha ha ha

apa saja citer yang anda baca kat belog picisan ni, sumernya adalah peristiwa benar...ini adalah realiti dan rutin harian Papa Hero untuk dikongsi dengan peminat-peminatnya di seluruh dunia...ngeeeee...

Saya akan pastikan sekurang-kurangnya 90% kandungan entri belog KAKIMOTONG ni adalah yang ORI...Aku dah cakap, walaupun belog ni citer pasal kucen tecit jer, tapi belog ni best giler...( teringat plak ceramah agama ustaz kat Facebook tu..MAHAL GILERR..!! )


Ini bukan gambar MaksuHakim


Ini bukan gambar  Hero


INI BUKTINYA YANG MENUNJUKKAN BILIK INI DISEPAHKAN OLEH PAK TAM :


Rakaman video ini dibuat pada pukul 2.30 pagi tadi ( bersamaan dengan 19 August 2010 )..sedang khusyuk menonton filem Crimson Tide sambil mengunyah Dunkin Donut, saya terdengar bunyi bising di celah2 bunyi letupan bom dari filem tersebut...datangnya dari bilik Along & Angah.... saksikan sendiri....( macam video Namun Ku Punya Hati plak )..


Pada permulaan video ini, suis lampu bilik belum dibuka...

nota : tak mungkin saya terbalikkan khemah tu sedangkan Pak Tam sedang di dalam khemah tu.... tengok Pak Tam tu...kan dah tersepit kat khemah...nak mintak tolong la tu...


Gambar ni diambil ngam2 masa saya baru sahaja bukak lampu bilik....memang dah mcm ni dah...




Apa motif yang mengukuhkan kenyataan bahawa saya yang terbalikkan khemah dan sepahkan bilik tu sedangkan si pelakunya berada di sebelah??



Ini gambar yang diambil pada pukul 10 malam semalam..malas nak layan Pak Tam sepahkan bilik, saya bagi kucing2 lain makan dulu...bila Pak Tam tersedar yang dia dah miss soru, haa, macam ni lah muka dia....Piskis tu da nak abish daaa...tu laa...sepahkan bilik lagi...



Pak Tam hanya mampu melihat biji piskis yang tercicir di lantai...kotor kata dia....


cik chika...dan yang len2 tu...amacam..?? kukuh tak bukti saya ni..???he he he...benda macam ni pun leh jadi citer kat dalam belog kan..?? heran gak aku ...

p/s :
1 ) Seronok gak sekali-sekali jadi CSI ni..Cat Supervisor Investigator
Enhanced by Zemanta

Comments
2 Comments

Currently have 2 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. dak2 kecik tu da besar2..
    makan dengan hero lak tu..
    pandainye...

  2. haha..pak tam2..hehe
    sweet tgk hero mkn dgn kcing lain


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails