KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Pak Tam Dah Kembali Menerima Hero Seadanya...

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, August 18, 2010

Pak Tam Dah Kembali Menerima Hero Seadanya...

Posted by Papa Hero | Wednesday, August 18, 2010 | Category: , , , |

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....kita tinggalkan dulu kisah Si Oren tu sementara menanti perkembangan terkini dari penjaganya, Cik Asmah..

Setelah hampir sebulan, barulah sirih pulang ke gagang...Pak Tam dengan muka tak malunya melese muka kat Hero....rindu nak main la tu...Tapi, Hero cool jer...dia masih menerima Pak Tam walaupun Pak Tam pernah melangkahnya masa dulu....


Semenjak dikasi, selera makan Hero bertambah...risau plak saya...tapi, saya hadkan pemakanannya supaya dia tak obesiti..tengoklah sendiri macamana Hero makan.....


Sementara menunggu Hero habis makan, saya melayan kerenah anak2 bulus 4S ni ( Shinbei, Shizuka, Shinobi, Shinosuke )...maak aiihh....letih melayan...tak caya korang tengok la sendiri...



Shinbei ni memang kegemaran Pak Tam...dia selalu menjadi sasaran Pak Tam...dalam byk2 anak bulus, badan Shinbei yang paling mantop dan berat...tu yang Pak Tam suka agaknya....lagipun Shinbei ni pulak suka melayan balik...dah tau tecit tu, lari je la jauh-jauh....ada hati nak lawan balik plak tu...



************************************

Ini video yang aku rakam semalam...beginilah keadaan setiap hari apabila menjemput Along & Angah dari rumah baby sitter...


Biasanya, pada waktu bulan mengambang, Along & Angah akan menyebut : "Ayah...Tu bulan...!!" Tapi, kalau bulan tu terlindung oleh awan, Along / Angah akan cakap : " Ayah, bulan dah buang....!!!"..hu hu hu


Lepas tu kalau bulan tu nampak balik......


Budak2 ni memang suka bulan...cute kan..??


p/s :

setiap hari inilah yang aku buat...pagi berFB dan belog sambil kerja...petang balik amik wife dari opis...malamku adalah yang paling sibuk skali...tidurkan si kembar dan carik cerita baru untuk entri blog keesokan harinya....


Comments
4 Comments

Currently have 4 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. weeeeeeeeeeeeeee shaaaaaaaaaayang Pak Tam. tahu pun ko hero sayang kat ko...apela jual mahal. Hero tu abang penyayang.

  2. saya pun suka bulan... :)

  3. kemain lg Hero makan, penuh prasaan hehe..

    anak-anak bulus yg hyperactive, jenuh nak melayan tu

    pak tam suka buli budak kecit yer, mana aci....

    angah&along, sapa yg buang bulan? heheh


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails