KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Apabila Si Kembar Pergi Ke Tesco....

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Friday, October 1, 2010

Apabila Si Kembar Pergi Ke Tesco....

Posted by Papa Hero | Friday, October 1, 2010 | Category: , , |


Semalam kami sekeluarga singgah ke Tesco untuk beli barang2 keperluan.....penat betul...lebih2 lagi melayan keletah si kembar Papa Hero ni.....adesss....semua barang si kembar ni nak lebih2 lagi bila lalu di tempat jual mainan...kalau lalu kat tempat air minuman, semua air dia nak...hu hu hu...

Video ni masa kitorang baru sampai Tesco...layan jer...

Macam nilah muka Papa & mama Hero lepas balik dari kerja...penat betul...

Muka seronok budak-budak memang camni....mata terbelalak...he he he

Along yang paling seronok skali...apa saje yang menarik perhatiannya semua ditunjuknya...hati budak2 memang ikhlas...

Angah kejap nak tu...

lepas tu kejap nak ni...nah...amik kau kotak tisu besar sebundle ni...

Lepas kotak tisu besar, tisu bungkus plak Si Angah nak...dia ingat roti la tu..abis digigitnya...Along tiba2 sedih sebab Mama hero takde...masa tu dia gi amik makanan kucing kejap...Along nangis kejap jer sebab lepas tu Papa Hero dukung dia...ciannyer...

Macam nilah keletah si kembar ni bila lalu kat tempat mainan...memang saje jer gi kat sana belikan mainan diorang ni...

Pampers Huggies untuk budak2 ni....3 bundle skali beli..hu hu hu..nak nanges...Huggies, kitorang beli produk pampers awak...he he he

Dapat jer mainan, Angah terus nak balik..tak sabar la tu...

Dalam pada sibuk bershopping, terjumpa pula ibu angkat yang kami biasa panggil Wannyah...Jangan terkejut Wannyah ni pun ada blog tau...kalau nak tengok blognya KLIK SINI

 Yang comel ni anak perempuan bongsunya, Dik Nor...baru Tingkatan 1...


 Kami belikan Si Kembar ni susu S26...s26, kami dah beli produk awak juga...he he he

P/S :
Berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian....Bersakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian....Yang dah ada anak tu memang dah paham sangat...he he he he

Gambar Kucing Hiasan Entri Kali Ini :
SI CHIP a.k.a GUARD

Comments
4 Comments

Currently have 4 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. papa hero...comelnyer kembar papa...best giler r....kiut miut jerk diorg....=)
    p/s: fafau da follow papa hero....
    http://www.couplezinblacxx.blogspot.com/

  2. hahaha~besa la tuh dak kcik~
    dalam trolley mate mlilau
    haha

  3. He he he Comelnya si Kembar nih....Yang sorang tu nampak macam pendiam je...Pendiam betul ke...?

  4. 1 day if i have my own fmly..i wish to have a happy 7 sweet fmly mcm PH..hu2..ngn tiwns..sweet r..

    p/s: love my fmly too..!

    x0x0


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails