KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Patutla Aku Mimpi Mandi Kat Sungai....Rupa-Rupanya...........

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Tuesday, October 26, 2010

Patutla Aku Mimpi Mandi Kat Sungai....Rupa-Rupanya...........

Posted by Papa Hero | Tuesday, October 26, 2010 | Category: , |

Dalam pada PH tengah demam, ada saje gelagat Iyo yang meruntun hati....sedar tak sedar, Iyo 'make my day' ari PH demam tu....hu hu...agaknya dia pun tahu yang PH ni demam...dah bertahun juga PH tak demam....demam tu bermula dengan selesema dan batuk....lepas tu sakit tekak....

Tengokla pipi Iyo ni...nak kata cengkung, tak cengkung....nak kata gelebeh, tak gelebeh...nak kata gebu pun tak gebu....ni pipi kategori apa agaknya ni,,,? Sampai taring pun terkeluar sket...he he..jongang tang tepi...


Dah lama Iyo tak mandi.....minggu ni Papa mandikan yer....


Patutla masa PH tidur ari tu, PH mimpi mandi kat dalam sungai yang airnya cetek....nak berenang pun tak boleh...


Rupa-rupanya ada makhluk lain yang mandikan PH...he he ....

Video ni dirakam oleh Mama Hero ketika PH sedang tidur....langsung tak sedar apa-apa sebab dah makan ubat selesema....patutla PH mimpi mandi kat sungai, rupa-rupanya Iyo 'mandikan' PH...ha ha ha ....abis basah rambut aku....

Sape nak mandi dengan Iyo angkat tangannnnnn....!!!!!!!!


Sape nak dating dengan Iyo angkat tangannnnnn..........!!!!!!!!!


Sape nak shopping dengan Iyo angkat tangannnnnnnnn............!!!!!!!!


Merdeka....!!!!! Merdeka....!!!!! Merdeka....!!!!! Tanggal 31....bulan 8 lima puluh tujuh.......

( Gambar tang telur tu kaber2 sket...he he he )

Peace........!!!! No War Please.....Owh...? By the way, Iyo rindu kat Cik Yusnita....he he 


Iyo dah berat,...hu hu hu....

P/S :
Amacam.....? Enjoy Tak....? he he he 
Enhanced by Zemanta

Comments
25 Comments

Currently have 25 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. papa busuk.. sbb tu iyo mandikan. hehe....

  2. PAPA BUSYUK KE? YE KOT SBB DEMAM ARI TU, TAK LEH NAK MANDI PAGI...CEJUKKKK....!!!!

  3. waaahh . sweetnye hero !! (^_^)

  4. sy sokong dgn cik nerq!!!
    sy nak dating dgn hero!!!!!!!!~~~~
    (angkat tgn tinggi2!!!!)
    hahaa

  5. syg nye hero kt papa die.. hehehe
    :)
    nak jmpe die.... huu

  6. nak jumpe hero la.....comelnya....suka angat u all satu famili....insya'Allah hero akan membawa rezeki n tuah pada anda sekeluarga....

  7. Mungkin berkat air liur Iyo, PH sehat...syg Iyo dan saudara2nya...

  8. salam.. hehee chumelnya hero... ((^__^))

    na2 dting + shpping ngn hero! ((^__^))

    ~> skong kata2 bella-wella :::
    *sygnya hero kt papa dye..* ((^__^)) <3

  9. saya saya! saya dah angkat tangan!!!!

    windu la kat iyo. iyo bilakah kita akan bertemu lagi??

  10. hehehe.... 2 la PH, slalu & tiap2 hari kn PH yg usap2 HERO x kira la dier sehat @ x... nie HERO thu papa nyer x sehat 2 yg dier usap 2 dgn cara unik nyer sendri....
    2 dier tnjk dier sayang ngan PH la 2....
    hehehe... IYO mmg dh gumuks... tp best kalo wat bantal plok... cik yus po windu IYO.....mmmmmuuuaaaahhhhhh....

  11. Love the way Hero sleeps. My Kenggy also sleeps with her pawless limbs in the air. :)

  12. iyo dah bam bam....iyo pun sama cam adik, taring terkeluar, pdhal tembam pipi dia.

  13. baik nya hero...
    sayangggggg hero byk2!!!

  14. hahahaaa.....PH biasa mandikan Iyo...sekali-sekala Iyo bleh mandikan PH pula....hehehee....Hero pun nak balas budi tuan dia juge......

  15. Ingatkan is Iyo kencing atas tilam PH. Haha... Kiut sgt la si Iyo tu angkat tangan. - RDA (FB)

  16. bagus laa iyo ni..best!

  17. huhuhu...tharu tgk iyo mandikan PH...sbb biasanya kucing kalau sakit dia akan mandikan dirinya, air liur tu ubat...jadi kire iyo ni doktor ler utk PH..huhuhu

  18. haha..iyo shampoo rambut papa guna air liur bushuk :-p

  19. SAPE2 YANG DEMAM LEH JUMPA IYO...!!!!

  20. I like lah Hero nii... memang gentleman laa.. or macho man...
    Hero anak yang prihatin sebanrnye.. dia tau papanye tak sihat... bagus betul...
    Cik Pea tak pernah lagi ada anak-anak bulus sebijak Hero, paling pandai anak bulus boleh jilat jari dan kelopak mata aje.. tiu pun jenuh nak suruh...
    Nanti kena bawak anak-anak bulus CikPea menuntut ilmu dengan Hero nii..
    hehehehee...

  21. baiknye iyo...nk ngort iyo bleh??hahaha...

  22. alahai...cweet nyer..
    sayang gile hero kt PH...
    tgk..bintang pon tau hargai kite klu kite sayang die..
    wuuu...miss my gebu n chomei..nk alik..wuuu

  23. Sihatnye Hero... macam sedap didukung oleh mamahero. Aunty Chika pun demam jugak. Baru lepas kene jilat ngan Nomi. :P

  24. :) kalo ramai org mcm PH, memang takda kucing2 kat kedai2 or pasar2. hehehe

  25. Hero sayang giler kat PH sbb tu sanggup 'mandikan' PH...comelnyer..hero ni..


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails