KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Preview Filem Pencinta Haiwan : SEE SPOT RUN ( PART 2 )

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, October 27, 2010

Preview Filem Pencinta Haiwan : SEE SPOT RUN ( PART 2 )

Posted by Papa Hero | Wednesday, October 27, 2010 | Category: , , |

Dipendekkan cerita, Gordon tidak dibenarkan Spot dipelihara di rumahnya dan ingin menempatkan Spot ke dalam pusat perlindungan haiwan...James amat bersedih dengan keadaan itu...Dengarkan apa yang James cakap kat Gordon ni..hu hu hu...Oleh kerana kesiankan James, Spot pun dibawa pulang ke rumah...


Preview ini adalah sambungan dari sini ( KLIK SINI )


Ayat-ayat yang Gordon katakan adalah ringkas tetapi mesejnya amat mendalam...Amat sesuai untuk dijadikan sebagai motivasi bagi mereka yang hidup sebatang kara....inilah salah satu sebabnya PH nak kongsikan mesej dari dalam filem ni...

Setelah menyedari bahawa diri sedang melangkah ke alam yang bahagia, Spot akhirnya nak juga bermain-main dengan James...Itupun setelah melihat James dah kecik hati....

Ini adalah antara babak filem kegemaran PH..gelak sampai berair2 mata tu....

Dipendekkan cerita, akhirnya Thalia telah berjaya ditumpaskan dan Mr Murdoch telah menjumpai Spot semula dan ingin mengambil Spot semula dari tangan James....PH tak nak cerita bab ni, tengok sendiri dan hayati skripnya yer....he he ....cool...!!!

P/S :
Ini adalah percubaan PH untuk membuat entri mengenai preview filem...best ke tak best PH pun tak pasti...he he ...kalau ada kekurangan, sila komen2 yer....boleh PH belajar dari kesilapan....kalau best pun komen2 la yer...hu hu hu

Comments
5 Comments

Currently have 5 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. sgt best...ok la tu PH:-)

  2. hehehe... bg yg malas nk g cari @ g movie, ringkasan yg PH wat nie dh cukup bagus...
    chayok2...

  3. penah tgk filem Hachiko tak? based on the true story filem from japan. Tahun 2009 tak silap, america ambik buat filem.

    Kisah seekor anjing nama Hachiko yang setia kepada tuan dia. Tiap hari dia akan tunggu tuan dia pulang dari kerja kat shibuya station, jepun (memang dah jadi rutin). lepas 2 tahun tuan dia meninggal. tapi anjing ni tetap jugak tunggu tuan dia kat tempat yg sama , tiap kali ada kereta berhenti atau train berhenti mesti dia goyang2 ekor tunggu kalau tuan dia datang... hingga la dia mati di situ selepas 9 tahun kemudian
    Sedihhhh...sedih sangat dengan kesetiaan anjing terhadap tuan dia.

    sekarang ni stuffed Hachiko ada kat National Museum of Nature and Science,Tokyo. dorang ambik furr dia je tulang dan lain2 dh buried sekali dengan tuan dia.

  4. INSYALLAH NANTI PH BUAT ENTRI PASAL HACHIKO

  5. Ok saya tunggu entri Ph pasal Hachiko tu. Tak sabar pulak, terima kasih PH :p


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails