KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: iYO mACHo Ke joNGoS......?

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Friday, October 29, 2010

iYO mACHo Ke joNGoS......?

Posted by Papa Hero | Friday, October 29, 2010 | Category: , , |

Susah betul nak tangkap gambar Iyo berdiri.....Sampai PH terpaksa sakat dia nak bagi dia bengang baru dia nak berdiri...he he ....takut PH tengok kalau Iyo marah...mulut dia besar macam jerung....tapi kalau diusap kepalanya semula, dia akan cool balik....tapi kalau kat rumah orang, dia memang susah nak cool....fobia agaknya....


Dia akan berdiri selagi belum cool......


Tanda-tanda Iyo akan cool bila dia kuyukan matanya....


Lepas PH pujuk dia dan dukung Iyo bawak naik ke tingkat atas, dia akan lepak kat tempat kegemarannya, iaitu di tepi sudut tangga....


Adjust badan dulu.....



Cium-cium lantai kot2 ada lipas.....Cik Bella memang suka lipas....

Acara mandi bermula sebelum tido.....


Tak heran bunyi kamera yang skodeng gambar Iyo mandi....

Jilat aper tu Iyo....? Sampai ker?


Tak malu ker skodeng orang...? Eh silap...!!! Tak malu ker skodeng kucing....????

Selamba dia jer....masa ni pinggang PH dah lenguh dan kepala pening sebab lama sangat menonggeng....hu hu hu


Kan tadi dah jilat kat situ, naper jilat lagi Yo...?


Ok begheh....


Lor...penat jer PH menonggeng sana-sini nak snap gambar sampai Iyo tido......last2 tukar tempat plak...adehhh....





~~ Papa jangan kacau Iyo bole tak...? Kang Iyo bagi penendang katak mengandung sulung nak....?~~


Kalau PH panggil Iyo, sejauh mana Iyo berada dia tetap akan datang...cuma cepat dengan lambat jer....


PH & MH selalu juga kena penendang Hero...he he ...tak sakit pun...sedap....hu hu hu


PH hepi tengok IYO tergedik-gedik manja....Iyo memang seekor kucing yang manja....tapi, PH masih terbayang2 masa Iyo gedik-gedik kesakitan kat atas tilam bujang PH dulu....

Mengenai Max dan Adeq, mereka hanya tinggal berdua dari 5 beradik...Ronaldo dan Torres dah hilang...harap2 ada orang yang mengambilnya untuk dipelihara......Pagi-pagi buta, Max & Torres akan berjoget-joget kat depan pintu pagar rumah PH....


Comments
11 Comments

Currently have 11 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. Itu gambar iyo marah ke menguap?? besar betol molot!

  2. takutnya..iyo marah....

  3. pening...sampai juling2 tenung pic yg last tuh...huhuhu..hero dh makin montel..

  4. aipp... ape lipas2 ni?
    ape bella2 ni??
    hahaha


    lipas gumooxxx!!! nnt nak carik bg PH!
    :P

  5. papa sakat iyo yer?? cian iyo...ti babab papa nih bese lagi dier!!

    mana pegi adik badik max yg lain ekk :(

  6. Wow! Mulut besar nya! LOL!

  7. He he he...kelakar lihat HERO nih...serba salah dia tak tau nak buat apa...Kesiannya si Max..tinggal 2 jer..? Tak dapat kesan ke adik beradiknya yang lain..?

  8. huhuhu... makin macho shayang ku IYO....
    ha'ah la...fening la nengok kucen 2....

  9. haha mmang pening tgk last pic tuh


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails