KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Pak Tam Si "Lambang PUMA"

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Tuesday, November 23, 2010

Pak Tam Si "Lambang PUMA"

Posted by Papa Hero | Tuesday, November 23, 2010 | Category: , , , |

Pak Tam makin hari makin mengada....saje jer dia melintangkan badan dia dia macam lambang PUMA kat atas katil...nak suruh orang urut la tu.....NGADEEEE la kau....kalau depan awek buka men lagi hang berlakon jadi lembik konon....heheh...alololo....takkan papa nak mara ko plak...meh sini meh....dah lama tak mandi ni...musyuk....( pinjam ayat Meowwmania...heheh )


Makin dilayan makin menjadi....


Iyo ni plak malam-malam suka mendagu kat kaki orang....biasanya Mama hero yang jadi mangsa....Takpela Iyo...selagi Papa dan Mama masih bernafas, Iyo buatlah apa yang Iyo suka....Tapi kalau Papa Dan mama dah takde, sape plak yang nak jaga Iyo ni...? ( terlintas plak tiba2...heheh )....


Kesian kat Si Comel...tak pasal2 kena babab dengan muntut Iyo sampai terpelanting....adessss...maafkan je la abag Iyo tu...dia tak sengaja...tu laa...sape soh kacau dia...?


Terus Si Comel jadi takut....


Nama pun budak, jadi takut tu kejap jer...lepas tu kena babab dengan abg iyo lagik...hu hu hu


Baru2 ni PH sakit kepala...PH soh Iyo jer massage kepala PH ni...hu hu hu..videonya ada kat sini ( KLIK SINI JER )


Mak Tam Si Janda Kesepian ni semakin hari semakin menawan....


Setakat ini belum ada jejaka yang nak datang masuk meminang sebab dia garang ( dengan jejaka perasan sahaja )....hu hu hu...


Gambar Kucing Hiasan Entri Kali Ini.....

PEMILIK : KIMORA YUSUF 



Comments
5 Comments

Currently have 5 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. iyo... comel... maktam.. paktam.. nnt aku sampai ye... insyaAllah.. satu hari nnt~

  2. iyo dgn pak tam tunggu jer...

  3. pak tam dgn mak tam cm serupe je

  4. pak tam ni makin lama makin handsome pulak..pak tam tu tak berkenan ke dgn Mak Tam hehe...

    iyo tido camtu sbb dia xde tgn nak buat alas, kucin jantan kita si Merah pon suka tido beralas tgn

    cyg iyo!


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails