KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Stiker Motor Kakimotong...Ade Sape2 Nak....?!!!

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Monday, November 1, 2010

Stiker Motor Kakimotong...Ade Sape2 Nak....?!!!

Posted by Papa Hero | Monday, November 1, 2010 | Category: , |

Ni design stiker yang sama dengan yang Sold Out tapi kali ni stiker ni adalah stiker motor....stiker bolehlah ditampal sama ada di atas tank motor, firing motor, helmet, cermin kereta mahupun kat dahi sendiri....Spesifikasinya adalah seperti berikut : 



1 ) Design ini adalah secara menegak.
2 ) Ukuran : 8cm panjang x 10cm lebar
3 ) Warna : ikut design gambar yg disertakan.
4 ) Warna latar belakang : Putih
5 ) Imej adalah gambar Hero yang sedang berdiri
6 ) Teks seperti yang dipapar.


Harga : RM15 per pcs ( termasuk kos penghantaran ) dan tambahan kos RM5 untuk Sabah & Sarawak....



Sistem pembayaran semudah ABC....!!!


A ) Buat transaksi online transfer ke dalam nombor akaun ni :
1142 5413 7009 ( MAYBANK ) / MOHD HAIREY BIN YAHYA


B ) Kemudian, hantarkan alamat penghantaran, nama penuh ( berserta nama FB skali kalau ada ), jumlah stiker yang nak ditempah serta no telefon untuk dihubungi. Jangan lupa salinan scan atau resit sebagai bukti pembayaran telah dibuat.

C ) Komen kat Wall Facebook Kakimotong bagitahu "Saya dah beli stiker Hero" sebagai signal yang anda telah selesai proses di atas....




Nota : Tarikh mula tempahan ialah pada hari ini ( 01.11.10 ) dan tarikh tutup order ialah pada 15.11.10....

Tarikh penghantaran stiker akan dimulakan selewat2nya 14 hari selepas tarikh tutup....



P/S :
Stiker kete dah, stiker motor pun dah...ada plak yang mintak stiker beskal...hu hu hu

Comments
3 Comments

Currently have 3 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. pndek kn ckit la ph..
    xckup nk ltk kt dahi..hehehe

  2. mintak buat stiker coca-cola. insyaAllah ramai yg nak beli.

  3. PH ade lagi x stiker nih..sy nak nak ah..


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails