KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Photoshoot Iyo....Kalaulah Ada Kamera DSLR...huh...!!! heheh

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Thursday, November 18, 2010

Photoshoot Iyo....Kalaulah Ada Kamera DSLR...huh...!!! heheh

Posted by Papa Hero | Thursday, November 18, 2010 | Category: , , |

Sebelum bertolak ke rumah ibu mertua PH, sempat juga PH buat photoshoot untuk Hero jam 11pagi pada Hari Raya Haji...Geram sangat tengok mata dia yang bolat dan pipinya yang montel tu...ada tahi lalat kat hidung kanan...hu hu hu...tapi photoshoot ni cuma pakai henpon jer....belum ada rezeki nak beli kamera DSLR...kalau ada, gambar Iyo mesti gempak punye lah....Barrack Obama mesti nak beli gambar Iyo ni dengan harga RM10....


Dengan berbekalkan lampu batu garam bukit tu, pun bolehlah untuk dijadikan tema photoshoot Iyo pada kali ini....


Saja amik gambar Paw belakang Iyo....Drumstick Iyo berketul-ketul....macam ayam Kentaki...


Mata terbelalak melihat Max dengan Adeq berguling-guling kat luar pagar....


Hmmm..jap gi Papa nak kuar gi umah Mak...tinggal Iyo sorang2 kat umah....apa projek nak buat jap gi ni....?


Tidur kot....


Hmmm...tido je lah...mata Iyo pun dah kuyu da ni....


Tak nak tido...nak bakan lah....uikk..? Tadi dah bakan dah....ape nak buat yek...?


nak main nyorok2 dengan Pak Tam lah....


Ha ha ha ...bolat tak mata Iyo....? Ada taik lalat nipis kat mulut kanan dia...


Terdengar cicak bersahutan...nak tangkap tak boleh....tinggi la plak....


Papa pergi umah Mak tak lama kan...?


Takper...iyo tunggu Papa balik...Iyo nak tido kat atas meja ni....


Korang rajin2la tengok Iyo kat sini yer.....



Comments
12 Comments

Currently have 12 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. weeewit! hero kucing2 semalaya~

  2. huhu dia tiada 2 kaki tapi tetap comel ;)

  3. kat rumah aku ada 18 ekor dah kucing... God... pening2...

  4. Uishh...byk tu 18 ekor..he he

  5. ~kupt~

    waaa.. HeRo eNcemmMmm!!!!!
    ley jadik top model! huhu ^^

  6. ape lagii...angkat la satu DSLR PH!!
    jadikan Iyo sebagai mOdel..sure cantik!!
    Like me too...baru je ada DSLR, and 5 of my cats dah jadik model...check it out!^^'

  7. cute~~~mau itu kucing...huhuhu

  8. oh! my Hero...so handsome!

  9. Ini kalau pakai DSLR nih bertambah lah ke handsome man si HERO....mesti cantik..pulak tu gambar tersebut dibuat sticker atau shirt...bila nak beli DSLR PH..?


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails