KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Wajah Kesayangan Hamba ( Hero )..Korang mesti sayang kat dia....

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Monday, May 17, 2010

Wajah Kesayangan Hamba ( Hero )..Korang mesti sayang kat dia....

Posted by Papa Hero | Monday, May 17, 2010 | Category: |

Ni gambar Hero masa dia budak lagi ( tahun 2005 )..Umur dia lebih kurang setahun.




Hero merenung masa depan....

Layan dulu....

Comel tak??

Baru nak belajar berdiri....

Penat berlatih berjalan....









Gambar terbaru ( semalam )

Comments
14 Comments

Currently have 14 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. kiutnye walaupun kaki takde.kem peluk cium kat hero eh~

  2. comel dan kesian sangat2, meow! :)

  3. COmel sangat si hero ni...hanya Allah yang membalas budi tuan empunya blog ni..sebab jaga hero..awe minat jugak kucing sebab kucing sgt manja...

  4. Sy nangis tngok vid yg anda upload kt youtube. Sedih sgt2 tngok hero. tp Alhamdulillah hero jumpe insan seperti anda. Semoga anda dimurahkan rezeki n dikurniakan jannahnya (=^.^=)

  5. salaam papa rock, dulunye aku simpati tengok si hero ni, tp semenjak due ni, aku mula jealous kat si hero. mana taknye, siap lepak kat atas lantai marmar, siap di 'kiutkan' oleh para aweks ... jaga ko hero ......

  6. kesian. semoga Allah membalas kebaikan tuan dan membalas kekejaman orang yg buat hero camtu...

  7. saya terkilan ada manusia yg snggup buat begitu pd Hero..tapi gembira sbb ada insan spt kalian yg prihatin.
    smga Allah membalasnya, amin.
    ^^

  8. haram jadah mana yg wat nie.....thanks blogger, tlg jg hero

  9. Kesian, Sedih dan terharu.. kenapa org tu sanggup potong tgn kucing ni.. :(

    p/s: Tq kerana menjaga makhluk ciptaan Allah ni tanpa ragu.

  10. Hero memang manja dengan aku dan wife....best ooo kalau main dengan dia...kalau bergurau, mata hitam dia jadi bulat habis...penuh satu bijik mata tu....

  11. sy nanges tgk video nh..memang kejam sape yg buat hero jadi cmtuh...tahniah n thanx bro sebab jage hero..anda memang hero...=)

  12. kkedai mna yg buat keje bodoh ni?

  13. sian hero..nanges sy tgk video die..

  14. ksian die...rpernya bnde ni terjdi di malaysia..ohh..sian kucing itu


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails