KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Target 1000 Follower Sebelum Raya

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Tuesday, May 25, 2010

Target 1000 Follower Sebelum Raya

Posted by Papa Hero | Tuesday, May 25, 2010 | Category: |

Pegi keje gelap, balik keje pun gelap...hari2 panjat bangunan, hari2 buat pelan bangunan..bila nak kaya?? Aku mesti carik jalan tingkatkan traffik belog aku...biar jalan jem....biar Geng Blogger pun jem...sume member GB akan masuk ke blog aku...sumernyer Hero punya pasal....sesaper yang tengok video dia mesti teringat2...aku dapat tau ade yang tak tido malam beb...dasat dasat....nasib baik GB tengah update skang...so tak bole la aku nak membebel sorang2 kat GB...hmm...esok pagi2 buta aku akan bukak GB pakai PC opis yang da berkarat tu...monitor besar bangat nak mampus...sama berat dengan aku plak tu....pakai plak antivirus free...ha ha ha ....
Aku berazam akan dapatkan 1000 follower sebelum Raya nih...musti musti....aku penah terbaca ada entri dalam GB bertajuk Follower Ramai Tak Bermakna Blog Korang Bagus....!!! Haa...ini yang susah ni...nape ini pun jadi isu?? Bagi aku la kan,, walaupun sesuatu blog tu takde isi menarik, cuma gamba seorang lelaki pakai kot putih berpeluk tubuh jer ( jgn mara Ben ), ini menunjukkan yang blog itu aktif dan mesra pengguna...ape nak diheboh?? Belog yang ada gamba katil hodoh tapi kemas, dalam almari ada banyak baju baja, ada megi dan macam2 lagi kat dorm apartment dia...( sape yang rajin blogwalking tau la saper ni ) tapi follower ada 1000 lebih dekat 2000...ini menunjukkan yang belog dia memang baguih dok adaa... Kalau blog tu ada template menarik, tapi ada widget bergerak dari kiri ke kanan, pastu dari atas ke bawah...mana satu aku nak tengok ni?? Isi pun bukan best sangat..kalau best pun orang tak nak baca sebab widget tu kacau daun...kalau yang ada lagu, ada sekali tu aku terkezut beruk beb...!!! Terkejut Mak..!!! ....kat opis plak tuh...fuh, nasib baik bos aku gi miting...Aku penah bukak satu belog yang memang cun giler tapi mata aku jadi juling sebab ada widget keldai menari2 kat tang body belog tu...aku nak shuihh shuihh tak bole plak...follower belog masa tu baru 5 orang...wah lauweh...ape barang ni???

Korang tengok macam aku nih...sibuk aku tak sama macam sibuk korang...penat aku tak macam penat korang...tapi masih boleh berbelog dan skang follower aku da ramai...( takla ramai sangat ) sebab walaumacamana pun bizi aku, aku curik2 masa gak untuk blogwalking ke blog korang walaupun GB tak penah bagi ape2 award kat aku( he he he )....kalau tak caya, KLIK LA SINI....pastu aku sambung plak time malam...macam skang nih....pastu esok kol 6.30 pagi kuar rumah gi keje...
Sumernya aku lakukan dengan ikhlas...tak dapat follower, takper...aku da dapat bini....ha ha ha .....beshnyer...anak kembar lagi weh....nak tau rahsia ke?? Korang carik la kat dalam google ade melambak2...haaa...GB baru abis update...aku nak PING entri ni dulu...

Comments
6 Comments

Currently have 6 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. wah..1000 follower tu banyak tu..azam yang tinggi..bagus2 :)

    nnt boleh la kongsi2 dengan chybee ye :)

  2. hahahaha.. adeh2.. semangat nih. tak leh kalah ni.. hihi :P

    nak jugak follower sampai ribu riban ni..

  3. pergh!!!

    gud luck! hehehe

  4. that's a huge number!
    all the best =)

  5. Yeah, aku baru tambah follower kau jadi 239. :D

  6. wow..big target...all the best ya! :-)


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails