KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Begini Caranya Hero Menuruni Tangga...Ciannyer...

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Monday, May 24, 2010

Begini Caranya Hero Menuruni Tangga...Ciannyer...

Posted by Papa Hero | Monday, May 24, 2010 | Category: |

video
Walaupun kudung, Hero kuatkan semangatnya untuk turun jugak tangga yang tinggi tu...jangan plak ingat aku yang nak main2kan Hero plak yer..memang dia sendiri yang belajar naik dan turun tangga...benda2 ni memang diluar jangkaan aku.

Comments
7 Comments

Currently have 7 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. kesiannya dia...hrumm..

  2. ok...saya memang tak boleh betul masuk blog ni...
    tp degil,,nak jugak masuk...

    rasa sedih sgt tgk hero ni T______T

  3. sedeynye tgk dia..berusaha jugak walaupun macam x boleh..dah la sy sayang kucing, bila tgk cmni lg rasa sedih..tp dia nasib baik ada tuan yg penyayang mcm awk..awk jaga dia elok2 ye..
    T_T

  4. sangat kagum ngan kegigihan hero..

  5. tahniah hero...hero mmg hebat!!

  6. kakimotong..even pun aku ni bukan jenis yg suke kat kuching..sbbnyer aku takuut..tapi aku simpati kat kuching ni..naper die leh jadi camnie??

  7. salam..ingin lawat..saya ada kucing yg 3kaki nya..tapi paw nye saje yg tak ada..ini blog saya itscats.blogspot.com.ada num hp saya kat situh..mintak hubungi saya ye


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails