KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Sehari Yang Padat ( 10.05.10 )

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, May 12, 2010

Sehari Yang Padat ( 10.05.10 )

Posted by Papa Hero | Wednesday, May 12, 2010 | Category: |

Entri ni aku nak citer pasal anak2 aku plak...baru2 ni ( 10.05.10 ) aku pegi kedai borong Sakan beli barang untuk Along & Angah.....
Aku dan wife belikan diorang meja belajar siap dengan kerusi skali...ingatkan 1 meja cukup, rupa2nya nak kena beli 2 gak...nanti ayah belikan lagi yer...
Pastu aku beli nih....
Seperti biasa, kalau tak menyibuk bukan kucing namanyer...
Angah tak sabar nak bukak khemah....
Pastu gi balik kat meja ...berebut plak meja tu dgn Along.....Hero pun nak rebut gak...
Sepantas kilat wife aku bukak khemah tu untuk alih perhatian Along & Angah....di belakang tu, Shizuka tengah bercakap dgn sape ntah.....
Da siap...ada bola lagi...
Dua2 orang ni dah tak ingat demam dia dah....
Wife aku belikan benda sebagai hadiah untuk Along & Angah sebab diorang tabah masa demam....pastu rajin plak makan ubat...So, terlanjur kita ni masih bernyawa berkasih sayanglah sesama kita dan keluarga. Bagi aku, wife dan anak2 aku adalah harta yang tidak ternilai yang telah dianugerahkan oleh Tuhan kepada aku..Insyaallah aku akan cuba menjadi seorang bapa & suami yang terbaik....

Comments
3 Comments

Currently have 3 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. suka baca n3 ni.
    insyaAllah doa saudara akan dimakbulkan dan smogakeluaraga sentiasa berbahagia dunia akhirat...amin!

  2. happy family with wife & kids, semoga keluarga PH sejahtera & sihat2 selalu, di samping menjaga anak2 bulus dan usaha penyelamatan haiwan!


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails