KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Hero Yang Lapar....

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, May 19, 2010

Hero Yang Lapar....

Posted by Papa Hero | Wednesday, May 19, 2010 | Category: |

Sampai jer umah, kucing2 dah menunggu. Lapar la tu


Hero pun da lapar...jap yer, jap gi ayah bg makan...tengokla muka Hero monyok....cute kan?


Merajuk la tue....


Time makan dah sampai.....


Hero plak tak leh turun tangga....


Okla okla, ayah tolong turunkan....jangan la mara....gigit kang...


Comments
8 Comments

Currently have 8 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. bang... serius sedih tengok video tu... OMG hero was strong enough to face all the difficulty akibat manusia yang tak ada hati dan perasaan... harap manusia itu mendapat pembalasan setimpal didunia dan diakhirat...

    bang... komen keluar kat pop up windows lebih ok kot... sebab tak perlu nak back page semua... anyway... love your blog

  2. suke tgk telatah kucing ni...

  3. i tag u in my post to join the contest..
    juz inform to u..

    http://iz89engineer.blogspot.com/2010/05/kontest-entry-ku-kelakar.html

  4. salam bang, nk tnye hero ni mcm tension x? sbb kucing arwah nenek saye macam tension je lepas nenk takde,.persoalannye, kucing pandai tak tension2 ni?

  5. hero juga yang paling comel..=)

  6. respek bro...jaga kucing tuu....mmg terharu tgk video ko dlm utube tu....amin

  7. kucing pun ada stress macam manusia...tanda2 kucing stress dia akan menggelabah tak tentu pasal...selalunya berlaku pada kucing2 rumah yang kena buang...dia tak biasa dengan persekitaran baru...stress yang lain bila dia lapar...

  8. gemuk nye herooooo!!!comel betol:)


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails