KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: 10 Perkara Yang Best / Tak Best Pasal Geng Blogger

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Sunday, May 30, 2010

10 Perkara Yang Best / Tak Best Pasal Geng Blogger

Posted by Papa Hero | Sunday, May 30, 2010 | Category: |

10 Perkara Best

1 ) Ramai orang akan baca entri yang korang baru ping. Aku dah survey, setiap 5 minit sekurang2nya 5 orang akan masuk blog korang walaupun entri yang korang ping tu isinya ntahahapehapentah.

2 ) Senang dapat follower.Pilih jer yang mana nak...Yang cantik? Yang hensem? Yang gagah? Yang bengong?

3 ) Banyak blog yang berinformasi mudah ditemui. Contoh macam http://kakimotong.blogspot.com ...ha ha ha ha

4 ) Banyak blog yang otai2 korang boleh tiru widget2nya.

5 ) Kalau rajin BW, muka korang akan ditayangkan di muka depan GB dengan bangganya sebagai blogger yang paling mesra, paling glemer, paling masyuk, paling menyampah nasib baik takde...

6 ) Nuff korang senang naik.

7 ) Kalau nak glemer cepat, letakla gambar korang yang bersaiz tapak kaki kat header template blog korang tu. gambar saiz ni bole nampak jerawat dan black head. Untung2 ada syarikat kosmetik macam AVON minat kat jerawat korang untuk iklan.

8 ) Korang bole chat sebanyak mana yang korang terdaya sampai bilamana korang akan menyampah kat diri sendiri pastu salahkan GB plak.

9 ) Kucing2 rumah & terbiar/ tikus/ hamster/ burung / labi-labi /siput babi korang senang femes walaupun dah mati...tak payah masuk forum minatang mintang mengong yang lain...kat GB pun bulehh...!! Kira,,,GB ni serba boleh laa...

10) GB takde limit keahlian...satu alam cakerawala ni boleh join.... so yang mana belum kawin tu senang carik jodoh.


10 Perkara Tak Best

1 ) GB kena hacked ke hari tu??? Bebulu aku siutt...

2 ) Ada ahli2 baru yang salah taip domain name blog atau tak masukkan link dia agaknya..mencii...tak bole masuk...buang karen jer...muka jer hensem / cun...

3 ) Ada blogger yang kena gastrik sebab tak makan... apa taknya, dok layan GB dari pagi sampai pagi esoknya...kentut pun dah takde bau dah...perut dah kosong...

4 ) Ada blogger yang eksiden kete sebab tak cukup tido layan GB ( ade ke? )..pastu salahkan Mid Vellu plak...

5 ) Laptop hanged pun salahkan GB sebab kata GB ni berat...Laptop korang tu yang problem, pegila anta repair kat kedai kasut...

6 ) Pelayan2 GB tegar biasanya mandi sehari sekali jer. Jangan nak tipu......

7 ) Ada blogger kat opis yang tak buat keje dok sibuk layan GB...bila boss datang barulah terhegeh2 tukar page keje...ada 5 page biasanya...
a. Window Explorer
b. Excel / Word / AutoCad
c. Geng Blogger
d. Blog diorang sendiri ...ha ha ha
e. Facebook

8 ) Ada blogger yang kena buang keje pasal dia posting kat GB bagitau yang dia boring keje kat opis ni, siap luahkan hati bagitau bos dia kedekut laa, gatal laa,miang laa, muka hodoh laa...pastu nak carik keje lain la konon...diorang tak tau yang boss diorang pun layan GB gak...kantooii maaannggg....!!!!

9 ) Ada blogger yang lupa masak nasi, laki dah balik umah pun tak sedar....harap2 takde yang bercerai berai yer...kucing pun dah kurus kerempeng...

10) Adik dah 10 kali cakap sambil berguling di lantai " Bu, nak susu Bu...!!!!"

Comments
6 Comments

Currently have 6 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. hahahah...lawak!

    nak join lah..nnti kentut x bau :D

  2. hahahahaha... kelakar lak baca 10 yg tak best tu. hihi.. act setakat ni lom jumpa lagi yg tak best kat GB..

  3. salam.. prhatian2!!! sy bkn pnagih gb ok?.. hehee.. ;)
    ~gb ni hnyalh tmpt tuk ct ping blog.. thats all.. :) peace... :) wassalam..

  4. ape tuh BW? mandi seklai sehari je? ahahaha. dasatnye

  5. hadeh pagi2 dah layan gelak sorang2


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails