KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: lAWAK yANG tERBAIK uNTUK kORANG...

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Monday, May 3, 2010

lAWAK yANG tERBAIK uNTUK kORANG...

Posted by Papa Hero | Monday, May 3, 2010 | Category: |

1)Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji / Abang-abang Haji.....KUMPULAN BAJI

2) Kumpulan yg minat kat sheilawati...SHEILA ON 7

3) Penyanyi yang paling demand banyak duit.....HETTY COST ENDANG

4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing.....KUMPULAN SPIN

5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah.....ABOT (dalam bahasa jawa bermaksud berat)

6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya.....O.A.G (Orang Asli Gombak)

7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran.....SCOIN (pakai syiling jer)

8) Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa.....AL-JAWAHER

9) Kumpulan Rock yang Paling wangi.....MAY (Bau Sabun)

10) Kumpulan Rock Paling Bahaya.....AMUK

11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional .....MANTERRA

12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi.....GIEGIEL

13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain.....HEADWIND

14) Kumpulan yang telah mengkormersialkan Roti Benggali Pedas.....GINGERBREAD

15) Kumpulan yang mudah berpecah.....KRISTAL

16) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri .....LEFTHANDED

17) Kumpulan yang ada power..... KEMBARA (sebab ader DVVT)

18) Kumpulan yang terdiri dari pesawah.....PADI

19) Kumpulan yang paling popular di pagi raya.....TOO PHAT (Ke-too-phat)

20) Penyanyi kesukaan David Beckam.....SITI SARAH

21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh.....PRETTY UGLY

22) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe.....METALASIA

23) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang.....4U2C

24) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp.....MELLY GO-SLOW

25) Kumpulan yang sentiasa menyambut 'HARI GURU'.....TEACHERS PET

28) Kumpulan yang susah nak sakit.....MEDICINE

29) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur.....DR. KRONIK

30) Kumpulan pertama yang buat show kat everest .....IKLIM

31) Kumpulan yang kena sertu apabila di sentuh.....BLACK DOG BONE

32) Kumpulan yang paling bengap walaupun dah kaya.....PAK PANDER

33) Kumpulan yang paling di hormati .....KUMPULAN DEWA

34) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley.....NEW BOYZ

37) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali bulan 9.....SWEET SEPTEMBER

38) Kumpulan Paling berani.....KAMIKAZE

39) Kumpulan yang selalu gi konvoi.....XPDC

41) Kumpulan yg ada sayap tapi tak boleh terbang macam ayam.....WINGS

42) Kumpulan yg suka amik gambar & autograf.....FOTOGRAF

43) Kumpulan yg selalu dapat cari orang (macam along/ceti).....SEARCH

44) Kumpulan yg sering kemarau / kekeringan / horny.....GERSANG

45) Kumpulan yg selalu banteras rasuah tapi beri rasuah untuk buat album.....B.P.R (Bumi Putra Rockers)

46) Kumpulan yg suka dera kucing.....Alleycats

47) Kumpulan yg banyak taik mata.....E.Y.E

48) Kumpulan yg suka tanam dan jual bunga ros hitam.....BLACKROSE

49) Kumpulan yg selalu adakan jualan karnival beli belah.....MEGA (Mega Sales)

50) Kumpulan yg ada daya tarikan bumi.....GRAVITY

51) Kumpulan yg ada macam2 bau (bau wangi, bau busuk, bau kentuttttt)..BAU

52) Kumpulan yg banyak berfikir sampai terangguk2 & tergeleng2 & tergolek-golek...AHLI FIKIR

53) Kumpulan yg biasa keje kat bendang...PADI

Comments
1 Comments

Currently have 1 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. haha...memacam ko ni laa...hahaha


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails