KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Kucing Yang Mirip Hero / Simply Looks Like Hero

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Thursday, May 27, 2010

Kucing Yang Mirip Hero / Simply Looks Like Hero

Posted by Papa Hero | Thursday, May 27, 2010 | Category: |

Semalam masa aku gi minum kat warung dengan officemate aku, ada seekor kucing mirip seperti Hero...Tiba2 aku terus teringat kat Hero...dalam hati aku berkata, macam ni lah rupa Hero kalau ada tangan....Bentuk muka dah sama dah, tapi hensem Hero aku lagi....
Same as Hero

Sebijik macam Hero kan?? Tapi tompok dia lain skit...

I wonder if my Hero have a front legs...so sad..

Sebijik macam plastik sampah..( alaa, gurau yer pak tam..cayang kat pak tam...) / Looks like garbage plastic...ha ha ha

Comments
13 Comments

Currently have 13 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. ahahaha...hero pon mcm kucen sy yg umor dekat 2taun..nama nye cik cabam..

    yg xsama nye, cik cabam ni gedik! asek mntk dukung aj..haish!

    (alamak..1st person yg komen la..hehe..)

  2. ok la tu...kucing yang umur kurang dr 3 tahun memang gediks...

  3. huhu....btahu yg hero 'oku'...ermm...tp comel....yang 'kembarnya' lak cam biasa je muka

  4. ciannye hero.. uhm..dah lah cute.. pak tam tu pown menawan..hehe

  5. cute la kembar hero ni..huhuhu
    ciktam mcm bobo sy...
    habis semua hitam..nmpk mata dgn gigi saja hahaha

  6. ha ha ....kalau malam mmg tak nampak langsung...lg satu, hero bukan 'oku'..dia adalah 'kku'

  7. kucing saya kat umah pn sebijik cam hero. bezanya cuma die ada tangan dan hero istimewa. nama die pelik sikit sbb sy pggil die si kuning atau arnab... hehe sb kaler muka die ada cam arnab gak :P (pandai2 aku je wt teori). kat umah sy pun ada kucing name hero tapi kaler die mcm pak tam (abg si kuning)~~

  8. tetiba rasa rindu kat HERO

    mana HERO?

    nak tgk gmbr terbaru HERO bulehh????

  9. salam,

    ada award utk anda, sudikanlah diambil yer

    http://meowwmania.blogspot.com/2010/05/life-is-good-award.html

  10. misty my tomcat pun kaler cam Hero gak, dlu ms kecik slalu kne bully skrgdah jd ketua kampung.

    ala pak tam..kaler kamu mmg cam garbage bag!
    anyway,saya mmg suke kucing all black nyer kaler

  11. He looks just like my Lucky....
    My Lucky lost his paw and tail, to .. only god knows.

    You are very cute HERO! Be strong! Many nice people out there are rooting for you!

  12. hero black
    dia oren
    xsama
    hahaha

  13. bang.. semoga panjang umur abang, murah rezeki, dan bahagialah hendaknya hidup abg sekeluarga.. abg bertuah sbb ditakdirkan jumpa dgn hero dan juga ditakdirkan dengan hati yang pada cukup mulia abg bela dia.. bile tgk video hero.. sy menangis terharu dgn ape yg abg buat dan sedih dgn ape yg hero lalui.. dan sy akhirnya gembira sbb saya tau setiap ape Allah S.W.T. tkdirkan adalah untuk kita menginsafi akan kejadian ini dan juga menginsafi serta mencontohi org spt abg yg berhati mulia... wasallam..


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails