KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Sehari Yang Padat ( 19.05.10 )

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, May 19, 2010

Sehari Yang Padat ( 19.05.10 )

Posted by Papa Hero | Wednesday, May 19, 2010 | Category: |

Selepas siri2 Pizza Hut dan Secret Recipy, semalam wife aku banjer Dunkin Donuts. Warghh bestnyer....

Mata aku melilau nak carik donut mana yang beshh..tak nak pilih mana satu...sume kiut2...

Mula2 aku nak pilih yang ni, tapi coklatnya banyak sangatla...sakit gigi nanti camner??

Yang kiri ke yang kanan?? Yam Yam.....

Aku amik yang sebelah kirilah...pasal kat dalam dia ada krim pisang....aku memang suka makan pisang..

Pilihan kedua, yang kanan ke yang kiri??

Yang kiri ke yang kanan?? Kanan Lagi...


Woi, nak beli, beli je la...apa tengok lama sangat...tendang kang....!!

Pilhan kedua, ketiga dan seterusnya aku dah amik dengan sepantas kera...ni sume anak Will Smith punya pasal....Karate konon, aku silambam kang nak???

Yang mana satu pilihan kera?? eh silap, pilihan aku ni.....hmmm...last2 aku amik air mineral jerk...banyak sangat manis nanti kena kentut manis susah plak...

Kotak Dunkin Donuts versi World Cup...cun woooo..aku nak buat pencil box....

Cerita yang seterusnya dah takde sebab aku dah simpan henpon, stop amik gamba...makan time plak..he he he...nanti ada makan beshh aku upload lagi...kaming sun Kenny Rogers...ha ha ha ..wife aku kalau baca ayat yang ni mesti dia 'suka'...nanti banjer yeh...

Comments
1 Comments

Currently have 1 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. donat inti pisang... best..best..


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails