KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Wajah Kesayangan Hamba

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Tuesday, May 11, 2010

Wajah Kesayangan Hamba

Posted by Papa Hero | Tuesday, May 11, 2010 | Category: |

Sebelum tido, Hero akan luruskan tulang belakangnya yang lenguh

Titon dulu yer...ala ala tomeinyer....

Comments
7 Comments

Currently have 7 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. salam,
    sebenarnya kan, hero ni sebijik segolek mcm 'oren' kat umah ni. comeinyer dia. patutlah ramai peminat!

  2. hik hik hik..

    belum tdo lagi tu.. mamai lagi!!

  3. hohoho~ mmg port dia kat situ ea?

    sehat beno si hero ni..

  4. port dia banyak...tapi mesti ada karpet...kalau Hero nak jilat muka dia, dia akan jilat karpet dulu, pastu gesek muka dia kat karpet...

  5. Mcm tu pulak he2, mmg unik :D

    Oh ya, plan nak dtg minggu ni tu bila. Kalau hari minggu memang papa ada rumah. Tak sabar nak jumpa si cumel Hero cayang tu :D

  6. salam..mase awk jumpe kucen tu ...kaki dye yg dah kene potong tu ade kat mane?? sedihnye tgk kucing ni...kejam nye org tu..ape punye manusie ntah..
    die tak rase pape ke mase dye potong kaki kucen tu ha..emosi nye..jaat la org tu..jaat ..jahat,,sangat2 jahat...

    kim salam kat kucen tu..sedih....belai dye on behalf of me..tssskk~~..sroot~~

  7. nak datang tapi saya takde alamat...bole email alamat tak??


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails