KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Blogger Cik Bunga Meninggal Dunia Di Mekah

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Friday, May 28, 2010

Blogger Cik Bunga Meninggal Dunia Di Mekah

Posted by Papa Hero | Friday, May 28, 2010 | Category: |

Korang cam tak gambar dan template blog ni??

Aku dapat berita bahawa PEMILIK BLOG INI dan juga merupakan salah seorang peminat Hero telah meninggalkan kita buat selama2nya...nama net arwah ialah cik bunga....Aku sedih baca entri terakhir arwah yang menunjukkan beliau seolah2 tahu yang beliau akan pergi selama2nya....Arwah juga sempat attach video klip lagu Misha Omar - Semoga Abadi dan Faizal Tahir - Sampai Syurga...Arwah juga selalu meninggalkan komen2 dalam entri2 dan shoutbox aku....dan aku rasa BLOG NI adalah kepunyaan abang arwah...Marilah kita bersama2 sedekahkan Al~Fatihah untuk arwah. Ingatlah bahawa mati itu pasti....



yang terakhir kali~~

Posted by cik bUNgA at Monday, May 10, 2010
salam... hehe.... luv u abg ejad.... nmpk x entry kat bawah2 niii..... hikhik... tokey bunge.... aishhhhh name.... x romantik langsung.... akhirnya.... die nak jugak... melibat kan diri dlm blog2 nih.... berkat paksaan sy lah tu... hehee thanx syg... muahhhhhh... nanti byk2 post yer.... orite lah.... ape nak tulis yer... ermmm ini adalah yg terakhir sy tulis... hehe pas ni sy cuti.... 20 ari.... ngeeeeeeeee mase sy tade.... korg jgn noti yer... masuk blog sy.... jgn sepah2 kan yer... hikhik.... terlebih dahulu.... sy nak ucap terime kasih pade abg sy... abg airiel... yg selalu tolong saye... selalu nasihat kan sy... mcm2.... selalu je bagi semangat pade sy time sy down... time sy sakit.... terima kasih abg.... sy x kan lupe kan jase2 abg... dan sy mohon ampun kalau sy selalu wat salah pade abg... melawan ckp abg... opkos laa kan.... huhu...


( ini adalah pesanan untuk kita semua )

sblom sy cuti nih....
sy nak mohon ampun maaf.. pade semua teman2 blogger... yg selalu sudi melawat blog sy yg tah pape niii...
kalau ade salah silap sy.. mase sy menaip... terkasar bahase...
korg menyampah.... watever...
hope korg dpt maafkan sy... ampun kan sy...
~yg baik dan benar.. semuanya dari ALLAH... yg buruk.. adalah kelemahan diri sy~


Comments
6 Comments

Currently have 6 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. alemak ni kali kedua aku jumpa blogger yang telah pergi menyahut seruan Ilahi... moga Allah rahmati beliau dan ditempatkan di kalangan hamba-hambanya yang Dia sayangi

    tima kasih atas nasihat yang diberi... tang n3 khas untuk cemomoi tu sebenarnya bbrp kali akses tak bley masuk barangkali line tak clear cuma dapat info dari rakan yang syak search m'sia bermasalah anyway tq so muc

  2. sedihnya...ptamakali saya hadapi nie.
    tp saya bertuah allahyarhamah sebab meninggal kat sane...tanah suci. semoga arwah tenteram disana.
    ~alfatihah~

    alhamdulillah ms aku pg ujong bulan april aritu tade pape blaku but nampak sorang jemmah dari indonesia yg tlah meninggal depan mata luar masjid nabawi.

  3. Al-Fatihah untuk arwah..

  4. Salam kunjungan.. Terima kasih atas perhatian dan doa. Arwah bukan lah adik sebenar saya. Beliau adik angkat saya yang saya anggap seperti adik sendiri. Memang niat arwah untuk meninggal di sana. Alhamdulillah, termakbul hajatnya.

    Al-Fatihah untukmu, adikku...

  5. Bro....

    Dok belek2 entry lama terjumpa entry ni. Thanks cus post pasal arwah. Dia SAHABAT BAIK sy actually :). She was my bestfrenz and sweetfrenz. Kehilangan dia mmg secara mengejut dan ambik masa juga la nk hilang kesedihan ni. Seminggu pertama mmg air mata takley nk ckp la...kejap2 menangis sbb rindukan arwah. She was a great person. Until now, akan menitis air mata ni kalo bercakap tentang dia. Al fatihah buat sahabat baik ku.

    Honey Sakura a.k.a Eimylicious


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails