KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Sehari Yang Padat ( 30.04.10 )...Korang Bacer Sampai Habis....

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Monday, May 3, 2010

Sehari Yang Padat ( 30.04.10 )...Korang Bacer Sampai Habis....

Posted by Papa Hero | Monday, May 3, 2010 | Category: |

Balik keje, aku tak citer banyak..aku ayat wife aku ajak dia gi mid valley...ada 2 benda yang penting aku nak beli...benda ni mungkin boleh mengubah nasib aku dan sekeluarga..korang nak tau apa bendanya??ko rang bace sampai habis..benda ni korang pun perlu sebenarnya...
Korang teka la aku pakai kete ape??
Pemandangan di sekitar Ruang Legar Mid Valley.. Dari pagi sampai malam manusia tak putus2...yang aku heran, sumernya bermata sepet...
Usha jam kejap...
Benda pertama aku nak beli ialah.........
DIGI....YEEEEHHH.......!!!!Yahoo.......Yahoo!.com...Yahoo!.com.my
Kat outlet DIGI tu, aku ternampak henpon ni....harganya mahal skit dari ape yang aku jangka...okay...aku nak bgtau korang....kalau nak beli henpon, korang survey harga dia dulu...pastu bagi tau aku berapa...aku gerenti bole dapatkan harga yang murah dari harga yang korang survey tu...kira nak promote bisnes la ni...kalau nak, contact aku ataupun jerit jer kat shoutbox aku tu...
Lepas tu aku pergi MPH...benda yang aku nak carik ialaahhhh....
"
"
"
Bukan yang ni....
Haaaa...ni dia...thx to akak2 yang tolong aku carik buku ni....tempat dah la besau, buku nya ciput ajer...korang janganla gelakkan beli buku ni tau...jahat korang ni...menci...!!!
Aku pun tak tau apsal aku amik gamba glob ni...mungkin satu hari kalau aku jadi jutawan aku akan keliling satu dunia ni...korang nak ikut ke??? aku bawak pegi Bangladesh buat keje kontrek....menci....!!!
Masa aku nak amik kete, aku ternampak kete ni...yang pompuan aku kompom tak tau apa istimewanya kete nih...bagi yang lelaki, korang tau kenapa kan???
Sampai umah kol 10.30pm....nak amik gamba pun tak larat da...pegang henpon pun da tak betul...aku test DIGI tu sampai kol 5 pagi....ha ha ha ....esoknya aku bangun kol 10 pagi....menci laaa...

Comments
6 Comments

Currently have 6 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. fuh, jalan sakan.. btw, dah follow.. =)

  2. wah bukan main lagi shot sana sini. hehe.. takper. Janji apa yang kita lakukan dpt berikan kita rasa suka..

  3. Tak mustahil kalau dah rezki, kita berusaha, selebihnya berserah, mudah2an jadilah jutawan insyaAllah.

  4. Bese buku ni dok depan konter.Kala jauh ke dalam jenuh la mencari


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails