KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Kisah Pak Tam Dengan Ikan Puyu

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Thursday, May 20, 2010

Kisah Pak Tam Dengan Ikan Puyu

Posted by Papa Hero | Thursday, May 20, 2010 | Category: |

Inilah al-kisah si Pak Tam yang tengah skodeng ikan puyu....

Si puyu yang terpinga2 bertanyakan kepada diri sendiri...makhluk ape yang hitam tu?? Adakah hantu raya? Orang yang bela aku selalunya nak halau hantu raya...tapi, hantu yang ni apsal lain?? ( Cuba korang carik, mana mata Pak Tam...?? )

Eeeee...geramnya..kalau aku dapat ikan ni, buat fillet pun sodap nih....

Test sket, ikan ni da mati ke?? Senyap jerk...

Idup...idup....camne aku nak makan dia nih...senduk takde....

Nak tengok kedalaman air dulu, cecah tak ketiak aku....

Hmmm..nampak macam tak cecah...ketiak aku panjang lagi...

Kang kalau aku lebih2 orang cakap aku ni King Kong plak...

Sejuk la plak air ni....camne arr...

Aku rasa macam tak sedap hati lah....kang kalau ikan ni mati, ada hantu raya plak masuk kat umah ni...kang aku plak yang tekejal...

Hmmmmnak ke tak nak...nak ke tak nak.....hmmmm

Arghh...baik aku tido lagi bes...tadi da makan piskis da.....he he he

Comments
3 Comments

Currently have 3 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. Ni bukan nok tido sangat gamoknye.Tapi perut lapor weh........

  2. hehe..bagus pak tam..klo x, hantu raya akan mengganas nanti..

  3. hahhaha...
    ini pak itam manyak prihatin sama itu puyu...

    http://cicaktonjeng.blogspot.com


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails