KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Wajah2 Kesayangan Hamba Lagi

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Monday, May 10, 2010

Wajah2 Kesayangan Hamba Lagi

Posted by Papa Hero | Monday, May 10, 2010 | Category: |

Angah tengah demam..semalam 2 kali kena sawan tarik...sian kat dia...aku bagi dia cool fever baru ok sket...
Along yang tak demam ni pun nak pakai gak...pastu aku tgk cool fever yang kat dahi dia da hilang....rupa2nya.....
Dia tampal kat dahi teddy bear ni...prihatin betul dia...
pastu tgk ANG-ANG dia ( doraemon la tu )
Posing menarik dari Along

Comments
1 Comments

Currently have 1 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. sian nya si adek kecil tu, makcik doakan adik cepat sembuh ye..
    http://edarannama.blogspot.com


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails