KAKIMOTONG DOT COM - Kisah perjuangan papa hero utk haiwan-haiwan terbiar khususnya anjing dan kucing. KAKIMOTONG DOT COM: Wajah Kesayangan Hamba ( Hero )

Ikuti Status-Status Penghilang Stress dari Papa Hero Di Facebook Dengan KLIK "LIKE"

Powered By Blogger Widgets

.
Powered by Blogger.

Wednesday, May 26, 2010

Wajah Kesayangan Hamba ( Hero )

Posted by Papa Hero | Wednesday, May 26, 2010 | Category: , , |

Beginilah rutin seharian Hero. Lepas makan biasanya dia akan duduk depan pintu. Biasanya saya akan duduk berdekatan dengan pintu supaya dapat memantau pergerakan dia takut2 dia terkeluar dari kawasan rumah. Di luar kawasan rumah ini agak berbahaya bagi Hero kerana banyak kereta lalu lalang dan banyak anjing liar.
Hero ternampak anjing yang berkeliaran di luar rumah.
Pastu dia baring sebab penat berdiri.

Ni lah kaki depan Hero yang kudung...

Kaki belakang macam ayam...tengok la peha dia..mantop beb...macam ayam kentaki...

Gambar Hero 5 tahun yang lepas.

Hero masa kat rumah mak mertua aku. Dia memang suka bunga. Mak mertua aku pernah jaga Hero selama sebulan kat rumah dia. Dia amat sayangkan Hero. Dia kata Hero nakal...

Hero hensem tak??

Masa ni Hero tengah bergurau senda dengan aku...

Geram tengok bulu ayam.

Comments
15 Comments

Currently have 15 KOMEN JER? BUATLA MACAM BELOG SENDIRI..:

  1. hensem siot hero..hehe

  2. huhu...hensem tuuuu...

  3. Hero memang encem lah :D

    Orait, papa dah tinggal kan alamat dan hp nbr di email , jgn x dtg, rindu bangat sama hero :D

  4. hehe.. comelnye hero :D

  5. auw4!!sy syg hero!! :.( agk terperanjat tgk pic dy yg bru ni..huh?dy kluar rmh ke??ush..bahaye tu..nnt tkot kne lggr..n anjing ggit....:( ske tgk pic dy yg ke 8..mnje je :) hero mmg ensem!!dri kcg sy! :)))

  6. blh sy post pic hero kat sy pnye blog?? :p

  7. pesanan utk hero..

    sok2 g umah papa meow leklok k,,
    jgn nakal2..
    xpayah takut dgn aman & peace, diorg baik..
    okes hero?

  8. Hero kucing berani walaupun kudung...pernah terjadi dulu Hero pernah serang kucing liar yang lalu kat depan rumah...kucing tu lari mencicit..mungkin dia ingat anak dinasour kot...

  9. yang, dah confirm dengan papameow dtg umah this sunday. k.

  10. ni pesanan utk Hero "Sayang Hero...aunty tak henti2 nangis baca cerita Hero ni..tgk gambar Heropun nangis..apalg tgk video ni...nnt aunty gi KL aunty nak jumpa Hero..boleh tak??"

  11. terharu, msh ada lgi manusia yg snggup ambil kucing mcm ni=) dan sgt sedih masih ada manusia yg kejam, membuat kusing begitu

  12. tingin nak jumpa hero......cutenya.....
    bangga sangat ada manusia seperti anda....
    smoga Allah S.W.T memberi ganjaran yg besar dan membalasjasa baik anda sekeluarga..

  13. kami semua syg hero.... hero comel sgt...

  14. Papa, melihatkan Hero, teringat Syarifah Pooja milik saya dulu. Umur dia dlm 7 bulan, nenek kat kampung mintak, kami bagi pinjam la. Sekali, ada org gila rogol Pooja. Mentanglah Pooja tu manja ngan semua orang, menggesel2..lawa pulak tu, baka Parsi. dia jalan mengangkang lepas tu. kaki belakangnya dua2 terkangkang dan terkulai layu. X lama selepas tu Pooja mati..jahat kan manusia ni>


Leave a Reply

ShareThis

Related Posts with Thumbnails